Frantsila: Terva-pihka salva 19g

HomeKosmetiikkaHoitovoiteetFrantsila: Terva-pihka salva 19g

Frantsila: Terva-pihka salva 19g

14,50 

Monikäyttöinen Terva-pihka salva halkeamiin, kovettumiin ja ihon ongelmakohtiin. Sopii erinomaisesti kantapäiden iholle, känsiin ja finneihin. Voidaan käyttää myös hyönteisten pistoksiin tai karkotukseen.

Kuvaus

Käytä näin: Sivele hoitoa kaipaavalle ihoalueelle tarvittaessa. Hoitavaa vaikutusta voidaan tehostaa peittämällä alue siteellä.

Lue lisää: Tämä Frantsilan Terva-pihka salva on monikäyttöinen apu täsmähoitoon. Se korjaa halkeilleita kantapäitä, kovettuneita jalkapohjia ja lievittää hyönteisten pistoista aiheutuvaa kutinaa. Kosteuttavien ja hoitavien kasviöljyjen lisäksi Terva-pihka salva sisältää myös eri pihkalaatuja.
Pihka on tunnettu tulehduksia lievittävä luonnon oma ainesosa. Sen on tutkittu olevan antimikrobinen ja turvallinen. Siksi voit kokeilla sitä myös finnien tulehduksellisten näppylöiden lievittämiseen. Tuotteessa tuoksuvat luonnon hoitavat ja korjaavat ainesosat.

Frantsila Herb Farmin tuotteista valmistetaan tutkittuja ja turvallisia luonnonmukaisia tuotteita.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Iloiset varpaat: Super kantapäävoide

Ainesosat: Helianthus annuus (auringonkukan siemenöljy)*, Arctium lappa (takiaisen juuri, öljyuutos)*, Olea europaea (oliiviöljy)*, Cera flava (mehiläisvaha), Pyroleum pini (terva), Pinus sylvestris (männyn pihka), Picea abies (kuusen pihka), Picea abies (kuusi, kukkaterapeuttinen uutos)*, Urtica dioica (nokkonen, kukkaterapeuttinen uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämö, kukkaterapeuttinen uutos)*.
*Luomua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top