Frantsila: Ojan isännän muistolinimentti 100ml

HomeHyvinvointi, YleinenFrantsila: Ojan isännän muistolinimentti 100ml

Frantsila: Ojan isännän muistolinimentti 100ml

20,00 

Frantsilan luomuyrittitila on valmistanut luonnollisen ja turvallisen muistolinimentin, jossa mukaillaan kansanparantaja Ojan isännän vanhaa reseptiä.
Tuote on tarkoitettu hartioiden, niskan ja selän kireyksien sekä muiden lihaksien hoitoon ulkoisesti.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Sivele linimenttiä kipeytyneille alueille 2-3 kertaa päivässä tai tarvittaessa. Lisätehoa tuotteeseen tuovat kylmä- tai lämpöpakkaukset ennen tai jälkeen levityksen. Sopii hyvin käytettäväksi saunan tai kylvyn rentouttavan vaikutuksen jälkeen.

Lue lisää: Kärsitkö kipeistä lihaksista? Ovatko hartiasi kireät? Kokeile Ojan isännän muistolinimenttiä!
Tässä perinteikkäässä linimentissä yhdistyvät hoitavat ainesosat ja ihan oikea tarina.
Frantsilan Ojan isännän muistolinimentti on kansanparantaja Juho Yli-Ojan reseptistä kehitetty tuote. Tässä linimentissä tuoksukin on samankaltainen kuin entisajan hoitovoiteissa, eli suhteellisen voimakas. Luonnollisten ainesosien ja perinteikkään reseptin linimentti sopii kokeiltavaksi kipuun ja kireytyeen, erityisesti hartioiden alueen hoitoon.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Frantsila: Tiikerin voimasalva

Ainesosat: Alcohol (alkoholi)*, Filipendula ulmaria (mesiangervon kukka, uutos)*, Achillea millefolium (siankärsämön kukka, uutos)*, Hypericum perforatum (mäkikuisman kukka, uutos)*, Juniperus communis (kataja, eteerinen öljy), Mentha piperita (piparminttu, eteerinen öljy), Thymus vulgaris (timjami, eteerinen öljy), Gaultheria procumbers (lamosalali, eteerinen öljy), Aqua (vesi), PEG-40 Hydrogenated Castor Oil (risiiniöljyn johdannainen), Arnica montana (Homeopaattinen Arnikki D7).
*Luomua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top