Frantsila: Liriloru 50ml

HomeHyvinvointi, YleinenFrantsila: Liriloru 50ml

Frantsila: Liriloru 50ml

12,60 

Frantsilan Liriloru-yrttiuutetta on käytetty kehon nesteiden virtaamisen edistämiseen. Tipat sisältävät luonnontuotteita, jotka on kasvatettu, kerätty ja valmistettu kotimaassa.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: 5-20 tippaa 2-5 kertaa päivässä vesilasilliseen sekoitettuna. Ei suositella pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Tuote on pidettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Lue lisää: Health & Beauty by Storm verkkokauppa sisältää monipuolisen valikoiman hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon tuotteita. Tarjolla on tuotteita päästä varpaisiin ja jopa sisäisesti käytettäväksi. Selaa tuotteita, tilaa mielenkiintoisimmat vaihtoehdot ja löydä oma suosikkisi.
Tämä Frantsilan Liriloru-uute on tarkoitettu sisäiseen käyttöön, veteen sekoitettuna tippoina.
Frantsila on suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut luonnonmukaisten ja terveyttä edistävien tuotteiden valmistukseen. Tuotteet eivät sisällä tuoksu- tai väriaineita, eivätkä parabeeneja. Raaka-aineiden lisäksi myös tuotantomenetelmät täyttävät sertifioidun luonnokosmetiikan vaatimukset.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Frantsila: Nokkostipat

Ainesosat: Siankärsämön kukka, juolavehnän juuri, puolukan lehti, nokkosen verso ja peltokorte luomualkoholiin uutettuna.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top