Kaurilan Sauna: Ruususuolasaippua 120g

HomeKosmetiikkaVartaloKaurilan Sauna: Ruususuolasaippua 120g

Kaurilan Sauna: Ruususuolasaippua 120g

12,50 

Kaurilan Saunan Ruususuolasaippua on hellävarainen ja puhdistava, koko keholle sopiva saippua. Tässä luonnokosmetiikan tuotteessa ruususuolan kanssa yhdistyvät ihoa hellivät ja ravitsevat öljyt, sekä mangovoi. Jos etsit kuivan tai epäpuhtaan ihon täsmätuotetta, Ruususuolasaippua on tuote, jota Sinun kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Kostuta iho. Hiero Ruususuolasaippuaa puhdistettavalle ihoalueelle. Vaahdota veden kanssa ja hiero hetki. Huuhtele huolellisesti.

Lue lisää: Jos ihosi on kosteusköyhä, tulehduksille altis tai epäpuhdas, tässä on By Stormin ratkaisu Sinulle: Kaurilan Saunan Ruususuolasaippua.
Ruususuolan rauhoittavat ja antiseptiset ominaisuudet alkavat vaikuttaa välittömästi tuotteen käytön aloitettuasi. Pienet suolakiteet sulavat saippuan vaahtoon ja ravitsevat ainesosat imeytyvät ihoon. Käyttäjät kertovat, että jo muutamassa päivässä voi todeta ihon muuttuneen kosteutetummaksi. Ruususuolasaippua heikentää tulehduksia.
Luonnonkosmetiikan käyttö on palvelus ihollesi ja luonnollemme. Sano ei haitallisille kemikaaleille tai iholle sopimattomille ainesosille. Sano kyllä tuotteelle, jossa kaikki on peräisin luonnosta.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Kaurilan Sauna: Luomu Sheavoi

Ainesosat: Sodium Olivate (Olive Oil), Sodium Canolate (Canola oil), Sodium Mangifera Indica (Mango Butter), Sodium Camelina Sativa (Camelina Oil), Sodium Cocoate (Coconut Oil), Sodium Castorate (Castor Oil) Rose salt.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top