Kaurilan Sauna: Camelinasuolasaippua 120g

HomeKosmetiikkaVartaloKaurilan Sauna: Camelinasuolasaippua 120g

Kaurilan Sauna: Camelinasuolasaippua 120g

12,50 

Kaurilan Saunan Camelinasuolasaippua on monikäyttöinen ja kosteuttava koko vartalon puhdistustuote. Saippuan Camelinaöljy on laadukasta kotimaista tuotantoa. Öljy on vitamiinipitoisuudeltaan erityisen rikas. Saippuan muut öljyt yhdessä merisuolan kanssa parantavat ihon vastustuskykyä, kosteuttavat ja vähentävät epäpuhtauksia.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Hiero Camelinasuolasaippuaa puhdistettavalle ihoalueelle. Vaahdota veden kanssa ja hiero hetki. Huuhtele huolellisesti.

Lue lisää: By Storm suosittelee Kaurilan Saunan Camelinasuosasaippuaa kuivalle ja herkälle iholle. Säännöllinen käyttö edesauttaa kasvojen ja vartalon ihon säilymistä kosteutettuna ja puhtaana.
Jos haluat kokeilla luonnollisten öljyjen ja mineraalirikkaan merisuolan kosteuttavaa yhdistelmää, luonnonkosmetiikan Camelinasuolasaippua on Sinun tuotteesi. Tuote on hajusteeton ja väriaineeton – se ei sisällä mitään ylimääräistä.
Muistathan, että kosmetiikan kokeilussa ja oman suosikin löytämisessä auttavat myös verkkokauppamme ammattilaiset. Tuotevalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Kun ostat kotimaista luonnonkosmetiikkaa, tiedät saavasi turvallisia ja laadukkaita tuotteita. Hankinnoistasi kiittää myös luontomme.

Jos kiinnostuit tästä tuottesta, katso myös: Kaurilan Sauna: Savisuolasaippua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top