Candle Light Story: French Rosemary Imurointipuuteri 250g

Candle Light Story: French Rosemary Imurointipuuteri 250g

11,90 

Rosmariinin ja männyn eteerisistä öljyistä tuoksunsa saava Imurointipuuteri. Candle Light Story valmistaa ekologisia ja kotimaisia kodinhoidon tuotteita. French Rosemary Imurointipuuteri auttaa pitämään kodin tekstiilit puhtaana ja raikkaana pitkään. Tämän tuotteen sisältämiä eteerisiä öljyjä käytetään myös esimerkiksi huonetuoksuina estämään väsymystä.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Puuteria ripotellaan puhdistettavalle alueelle. Tuotteen annetaan vaikuttaa vähintään 20 minuuttia ja puhdistus viimeistellään imuroinnilla.
Imurointipuuteri sisältää hajusteita. Tuote tulee pitää poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.

Lue lisää: Hanki lisäboostia siivoukseen herkullisilla tuoksuilla!
Tämä Candle Light Storyn Imurointipuuteri puhdistaa ja raikastaa kodin tekstiilit. Jos kaipaat erityisen perusteellista raikastusta, kannattaa puuterin antaa vaikuttaa pidempään, vaikka yön yli. Muistathan varmistaa, etteivät lemmikkisi pääse käsiksi tähän puuteriin: kaikille lemmikeille tuote ei sovi ja se tulee pitää poissa niiden ulottuvilta.
Saat nauttia imuroinnin puhtaasta ja raikkaasta tuloksesta entistä pidempään tämän tuotteen avulla. Valitse oma suosikkisi neljästä herkullisesta tuoksusta.
Candle Light Story valmistaa luonnollisia kodinhoidon tuotteita. Tutustu valikoimaan Health & Beauty by Storm-verkkokaupassamme.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Candle Light Story: Andalusian Lemon Siivoussaippua

Ainesosat: Ruokasooda, merisuola, kuivattu rosmariini, rosmariinin eteerinen öljy, männyn eteerinen öljy.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top