Footlogix: 9 Jalkadeodorantti 125ml

HomeKosmetiikkaJalatFootlogix: 9 Jalkadeodorantti 125ml

Footlogix: 9 Jalkadeodorantti 125ml

30,00 

Raikas ja virkistävä jalkadeodorantti epämiellyttävien hajujen ja hikoilun ehkäisyyn. Suihkepullosta on helppo annostella tuotetta kaikkialle jalkoihin ja varpaisiin – tuote levittyy tasaisesti. Footlogixin 9 Jalkadeodorantti sisältää mm. Teepuuöljyä, joka tunnetaan tasapainottavana ja epämiellyttäviä hajuja lieventävänä ainesosana, sekä Mentholia joka viilentää ja jättää jalat raikkaan tuoksuisiksi.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Suihkuta jalkadeodoranttia puhtaalle iholle jalkojen ja varpaiden iholle aamuisin ennen sukkien pukemista. Voit suihkauttaa tuotetta jalkoihin myös kesken päivän tai aina tarvittaessa. Jalkojen hikoilusta kärsivän kannattaa muistaa tarkistasaa sukkien ja kenkien materiaali – mahdollisimman hengittävät materiaalivaihtoehdot ehkäisevät epämiellyttävää hikoilua ja hajuja.

Lue lisää: Käytät ehkä kainaloidesi iholla päivttäin deodoranttia, mutta muistatko minimoida jalkojesi hikoilun? Jalat ansaitsevat ihan oman deodorantin, voit tilata sitä nyt Health & Beauty by Storm-verkkokaupastamme. Tällä tuotteella pidät jalat ja varpaat kuivina ja raikkaan tuoksuisina joka päivä!
Jalkojen hikoilu on kuisallinen, mutta hoidettavissa oleva vaiva. Lämpötila ja sen vaihtelu, hormonaaliset muutokset, sukkien ja kenkien materiaalit ja jännitys – nämä kaikki tai jokin näistä voi aiheuttaa jalkojen ja varpaiden hikoilua. Kosteus jaloissa voi aiheuttaa muitakin iho-ongelmia, joten hikoilu kannattaa minimoida päivittäin.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Footlogix: 10 kenkädeodorantti

Ainesosat: SD Alcohol 40-B, Butane, Propane, Isopropyl Myristate, Undecylenamide DEA Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Fragrance (Parfum), Farnesol, Menthol.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top