Footlogix: 2 Vaahtovoide kuivalle iholle 125 ml

10,00 

Varasto loppu

Tehokkaasti kosteuttava vaahtovoide kuiville jaloille. Riittoisa vaahto auttaa päivittäin käytettynä vähentämään kuivuuden aiheuttamia vaurioita.
Footlogix-tuoteperheestä löydät useimpiin jalkojen ihon ja varpaiden ongelmakohtiin sopivat täsmätuotteet: Health & Beauty by Storm suosittelee tutustumaan koko valikoimaan!

Varasto loppu

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Ravista pulloa ja pursota sopiva määrä vaahtoa kädelle. Aloita pienellä määrällä, vaahto on todella riittoisaa. Levitä kosteutta kaipaavalle, puhtaalle ihoalueelle. Footligix 2 vaahtovoide on tarkoitettu kuivien jalkojen ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Kuivuudesta kärsiviä jalkoja on tärkeää hoitaa säännöllisesti. Päivittäinen käyttö edesauttaa saavuttamaan hoidetumman ja hyvinvoivan jalkojen ihon.

Lue lisää: Kärsitkö kuivasta jalkojen ihosta? Footlogix on valmistanut täsmätuotteena vaahtovoiteen kuiville jaloille.
Footlogix-sarjan tuotteet valmistetaan ainutlaatuista teknologiaa käyttäen, jossa aineet vaikuttavat nopeasti ja ne saadaan imeytymään ihon kaikkiin kerroksiin. Lopputuloksena on syväkosteutettu iho. Valmistajan tuotteita käytetään ammattikäytössä jalkahoitoloissa, mutta nyt tuotteita voi hankkia myös kotikäyttöön.
Ongelmaisen jalkojen ihon hoidossa ja huollossa suosittelemme kääntymään Health & Beauty by Storm-hoitolan ammatilaisen puoleen. Asiantuntijamme osaa suositella oikeat hoitovaihtoehdot ja kotituotteet jatkohoitoa varten.
Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Footlogix 3 Vaahtovoide kuivalle iholle 125 ml

Ainesosat: Aqua, Cetearyl Ethylhexanoate, Butane, Stearic Acid, Urea (5%), Propylene Glycol, Propane, PVP, Triethanolamine, Polysorbate 20, Dimethicone, Glycerin, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Disodium EDTA, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, Ubiquinone.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top