Footlogix: 1 DD-vaahtovoide herkälle iholle 125 ml

HomeKosmetiikkaJalatFootlogix: 1 DD-vaahtovoide herkälle iholle 125 ml

Footlogix: 1 DD-vaahtovoide herkälle iholle 125 ml

30,00 

Kevyt, mutta tehokas herkän ihon super-kosteuttaja jaloille. Footlogix 1 DD-vaahtovoide sisältää Double-Defence-ominaisuuden: vaahtovoiteen kosteuttavan vaikutuksen voi huomata välittömästi, mutta ainesosat vaikuttavat myös pitkäkestoisesti. Vaahtovoide sopii hyvin psoriasiksesen ja diabeteksen aiheuttamista ongelmista kärsiville kotihoitotuotteeksi.
Footlogix-tuoteperheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja laadukkaiden raaka-aineiden yhdistelmiin.

Osastot: ,

Kuvaus

Käytä näin: Ravista pulloa ja pursota sopiva määrä vaahtoa kädelle. Aloita pienellä määrällä, vaahto on todella riittoisaa. Levitä kosteutta kaipaavalle, puhtaalle ihoalueelle. Footlogix 1 DD-vaahtovoide on tarkoitettu erityisesti jalkojen ihon tehokkaaseen kosteutukseen, mutta sitä voi käyttää myös koko vartalon kosteuttajana.

Lue lisää: Footlogix on valmistanut kosteuttavan vaahdon kotikäyttöön: 1 DD-vaahtovoide herkälle iholle kosteuttaa tehokkaasti jalkojen tai koko vartalon ihoa.
Footlogix-tuotteita valmistetaan ammattilais- ja kotikäyttöön. Tuotteet on kehittänyt 25 vuoden kokemuksen omaavat jalkojenhoidon ammattilaiset yhdessä lääkäreiden kanssa. Tuoteperheen tuotteiden teho perustuu tieteelliseen tutkimukseen ja laadukkaiden raaka-aineiden yhdistelmiin.
Vaahtomainen voide levittyy hyvin, imeytyy nopeasti, vaikuttaa heti ja pitkäkestoisesti. Pakkaus on erittäin riittoisa. Käyttäjät, joilla on ollut ongelmia jalkojen kuivuuden kanssa, ovat olleet todella tyytyväisiä vaahtovoiteen tehoon.

Parhaimman lopputuloksen kuivuudesta kärsiville jaloille saa käyttämällä 1DD-vaahtovoidetta jalkakylvyn jälkeen kosteuttavana yövoiteena.

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Footlogix: 2 Vaahtovoide kuivalle iholle

Ainesosat: Aqua, Urea (10 %), Cetearyl Ethylhexanoate, Isobutane, Stearic Acid, Propylene Glycol, Triethanolamine, Isostearic Acid, PVP, Sorbitol, Polysorbate 20, Dimethicone, Propane, Butylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Alcohol Denat., Spirulina Platensis Extract, Methylparaben, Disodium EDTA, Propylparaben, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Ubiquinone.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top