Candle Light Story Soijavahakynttilä Essentials: Moroccan Mint

HomeTunnelmanluojatCandle Light Story Soijavahakynttilä Essentials: Moroccan Mint

Candle Light Story Soijavahakynttilä Essentials: Moroccan Mint

27,90 

Pehmeästi tuoksuva, lempeästi lämmittävä, tunnelmaa luova: Luonnollinen Candle Light Storyn soijavahakynttilä puusydämellä. Tässä tuoksussa hurmaavat raikkaat piparminttu ja teepuu.

Osasto:

Kuvaus

Käytä näin: Älä jätä kynttilää aikuisen valvomatta. Kynttilää tulee polttaa palamattomalla alustalla, pystyasennossa, poissa muiden tavaroiden läheisyydestä. Palavien kynttilöiden väli tulee olla vähintään 15 cm. Älä polta kynttilää yli neljää tuntia kerrallaan. Pidä roskat poissa kynttilän pinnalta ja lyhennä palanutta kynttilänsydäntä niin, että poistat hiiltyneen osan. Kynttilä on käytetty loppuun, kun vahaa on jäljellä 1 cm. Käytä kynttilän sammuttamiseen kynttilän sammutinta. Säilytä kynttilät alle 30 asteen lämpötilassa.

Lue lisää: Kaunis soijavahakynttilä lasipurkissa on ihana kodin tunnelman luoja, tuliainen tai lahjaidea.
Candle Light Story valmistaa kodintuotteita pientuotantona luonnollisista raaka-aineista. Tämä soijavahakynttilä valmistetaan kasviperäisistä raaka-aineista perinteisten parafiinin ja steariinin sijaan. Kynttilän kauniin liekin luo ”luonnon oma minipäre”, joka on tehty puusta.
Tuoksuttele ja testaa sarjan hurmaavat tuoksut. Tähän kynttilään tuoksua antavat piparminttu ja teepuu. Niiden eteeristen öljyjen on kerrottu tehostavan vastustuskykyä

Candle Light Story: ”Anna uusien tarinoiden syntyä”

Jos kiinnostuit tästä tuotteesta, katso myös: Candle Light Story Soijavahakynttilä Essentials: Provencian Lavender

Ainesosat: Soijavaha, piparmintun ja teepuun eteeriset öljyt, päresydän.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Go to Top