Tietoa meistä

Tietoa meistä

Tietoa meistä

Health & Beauty by Storm

Hei!

Olen Veera Storm Seinäjoelta, koulutukseltani olen jalkojenhoidon osaamisalan suoritaanut lähihoitaja sekä SKY-kosmetologi. Olen erikoistunut aknenhoitoon sekä jalkaongelmiin, eli minulta saat avun haasteellisiin iho- ja jalkaongelmiin.

Jos koet jalkojesi tai ihosi olevan huonossa kunnossa, olen erityisen kiinnostunut pelastamaan ne!

Terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi tarjoan myös laadukkaita kauneudenhoitopalveluja. Terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta siis päästä varpaisiin!

Hoitolani sijaitsee Seinäjoen keskustan tuntumassa, osoitteessa Vapaudentie 32-34. Paikalle pääsee nopeasti sekä kävellen, pyörällä että omalla autolla.

Asiakaspaikat löydät sisäpihalta talon takaa. Liikkeen ympäristössä on myös muita maksuttomia parkkipaikkoja.

Hoitola on auki sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sairastan kroonista Hortonin neuralgiaa sekä kroonista migreeniä. Tupakan haju laukaisee usein päänsärkykohtauksen. Tästä syystä toivon, että et tupakoi juuri ennen hoitoosi tuloa. Näin voin varmistaa hoidon toteutumisen sekä sinulle että päivän muille asiakkaille.

Hoitolastamme löydät
  • Jalkojen ongelmiin erikoistuneen jalkahoitajan

  • Täsmähoidon jokaiseen jalkaongelmaan

  • Monipuoliset kauneudenhoitopalvelut ammattitaidolla

  • Hyvää oloa ja hemmottelua!

Tervetuloa
nauttimaan olostasi
ja itsestäsi!

Palvelen Sinua suurella sydämellä ja osaavilla käsillä.

Tutustu palveluihimme tarkemmin videolla:

SINUA PALVELEE

Veera Storm
Veera Storm
Health & Beauty by Storm
Vapaudentie 32-34
Seinäjoki
[email protected]
p. 044 324 3940

Olen Veera Storm, 35-vuotias kauneus- ja terveysalan yrittäjä, lähihoitaja ja äiti.

Olen paluumuuttanut Seinäjoelle vuonna 2018. Sitä ennen ehdin kiertää Suomea 15 vuoden ajan – tutuiksi tulivat sekä Tampere että pääkaupunkiseutu.

Opiskelin ensin diplomi-insinööriksi, mutta hoitoala vei mennessään ja toteutin vuonna 2018 yläkouluikäisen haaveeni omasta kauneushoitolasta.

Olen työskennellyt kotihoidossa, jossa huomasin nopeasti, että jalkahoitajille on tarvetta. Lähihoitatutkinnon jälkeen suoritin vielä erillisen jalkojenhoidon osaamisalan. Olen opiskellut myös kosmetologiksi ja voin ylpeydellä kantaa Suomen kosmetologiyhdistyksen SKY-kosmetologin tähtimerkkiä.

Terveydenhoidollisten jalkahoitojen lisäksi olen erikoistunut kosmetologina aknenhoitoon sekä ikääntymisen tuomiin iho-ongelmiin.  Tämä on ala, jossa ei voi koskaan olla valmis! Kouluttaudun jatkuvasti eteenpäin, jotta pystyn tarjoamaan asiakkailleni parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Päivitän osaamistani useamman kerran vuodessa alan parhaiden koulutusten ja kouluttajien kautta.

Kynsipalveluissa palvelen sinua sertifioituna Mosaic-kynsiteknikkona.

Sokeroinneissa olen erikoistunut brasilialaiseen sokerointiin. Saan asiakkailtani jatkuvaa kiitosta sokerointipalveluiden nopeudesta ja kivuttomuudesta.

Toivon, että lähdet hoitolasta kevyin ja kivuttomin jaloin, saat upeat kynnet, iho-ongelmasi hallintaan tai silkkisen sileän ihon sokeroinnin jälkeen!

    – Veera
Veera Storm

BLOGI

Sokerilla sileäksi

Ihokarvojen poistoon tarkoitettu sokerointi sopii lähes jokaiselle. Sokeroinnin voi suorittaa päästä varpaisiin häiritsevien karvojen poistossa ja karvan kasvua hillitsevänä hoitona.   Unohda [...]

“Kenelläkään ei ole sen hauskempaa kuin mitä hän itse itselleen järjestää.”
Tove Jansson

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!

Go to Top