Ihokarvojen poistoon tarkoitettu sokerointi sopii lähes jokaiselle.
Sokeroinnin voi suorittaa päästä varpaisiin häiritsevien karvojen poistossa ja karvan kasvua hillitsevänä hoitona.

 

Unohda vahauksen tai epiloinnin kivuliaisuus ja sheivauksen jälkeinen sänki ja tule sokerointiin!

Esittelemme blogissa ajankohtaisia aiheita kauneudesta ja hyvinvoinnista.

Tämä blogikirjoitus sisältää tietoa ihokarvojen poistosta sokeroinnin avulla. Haluamme suositella sokerointia kaikille – myös miehille!

Oletko kokeillut sokerointia?

Kasvaako kasvojesi tai vartalosi iholla häiritseviä ihokarvoja, joista haluat eroon turvallisesti ja nopeasti? Ammattilaisen suorittama sokerointi helpottaa rutiinejasi – säästyt ikävältä sheivauksen jälkeiseltä sängeltä. Sokeroinnin jälkeen olo tuntuu siistimmältä ja raikkaammalta.

 

Sokerointi on turvallinen vaihtoehto ihokarvojen poistoon. Sokerointi on perinteistä vahausta ja höyläystä turvallisempi ja ihoystävällisempi tapa poistaa ihokarvoja.

Ihokarvojen poisto sokeroimalla tapahtuu mahdollisimman hellävaraisesti. Sokerointi sopii naisille ja miehille.

Sokerilla sileäksi

 

Sokeroinnissa hoidettavalle ihoalueelle levitetään sokerimassaa vastakarvaan. Näin massa saadaan tarttumaan pienimpiinkin ihon pinnalla kasvaviin karvoihin ja kuolleeseen ihosolukkoon. Massa ja ihokarvat irroitetaan vetämällä massa iholta pois myötäkarvaan.

Sokerointi pitää ihokarvat poissa n. 3-4 viikkoa, riippuen omasta karvankasvutahdistasi. Sokeroinnissa iholta poistetaan vain näkyvissä olevat ihokarvat. Ihon alapuolella on uusia karvoja odottamassa kasvua ihon pinnan yläpuolelle, näitä sokerointi ei luonnollisesti poista, joten uusia karvoja voi kasvaa nopeamminkin näkyviin.

HUOM: Sokerointia ei voi tehdä, jos käytät aknen hoitoon tarkoitettuja lääkkeitä tai jos ihosi on palanut auringossa.

Säännöllinen sokerointi auttaa löytämään optimaalisen sokerointivälin. Sokeroinnin jälkeen ihokarvat kasvavat yleensä harvempana ja hennompana takaisin, joka luonnollisesti pidentää sokerointivälejä hoitojen jatkuessa säännöllisenä.

Tuntuuko sokerointi ikävältä?

Sokerointi voi joskus tuntua ensikertalaisesta ikävältä – tämä kivun tuntemus riippuu omasta kipukynnyksestä. Sokeroinnissa käyneet asiakkaat ovat kertoneet, että sokeroinnin aiheuttamaan tuntemukseen tottuu, joten seuraavat kerrat ovat yleensä huomattavasti helpompia hoitoja. Ensimmäinen kerta on aina pahin, toisella kerralla sokerointi on jo huomattavasti kivuttomampaa ja nopeampaa.

Sokeroinnissa levitettävä sokerimassa tarttuu vain näkyvissä oleviin ihokarvoihin. Sokerimassa ei vahingoita ihoa, eikä sen kuulu tuntua ikävältä kuin pienen hetken. Sokeroinnissa ihokarvoitus poistetaan aina karvan kasvusuunnan mukaisesti, joka ehkäisee karvojen sisäänkasvamista.

Bystorm sokerointi

Ammattilainen tekee sokeroinnista mahdollisimman kivuttoman kokemuksen

 

Sokeroinnissa käytettävät massat on suunniteltu eri iho-alueilla käytettäviksi, tämä tekee sokeroinnista kivuttomamman kokemuksen. Ammattilainen osaa valita juuri oikeanlaisen sokerimassan ihotyypin, lämpötilan ja karvan mukaan.

 

 

Mies, olethan tutustunut sokerointiin?

Sokeroinnit ovat yleisempiä naisten keskuudessa, mutta suosittelen myös miehiä kokeilemaan sokerointia. Miehet käyvät useimmiten sokeroimassa selkä-, niska- , rinta- ja kainalokarvoja, mutta sokeroimalla voidaan poistaa karvoja päästä varpaisiin. Hoitolassa tehdään miehille myös intiimialueiden sokerointeja pitkällä kokemuksella.

Brasilialainen sokerointi eli brassi

BRASILIALAINEN SOKEROINTI ELI ”BRASSI” tarkoittaa karvanpoistoa intiimialueelta sokerin avulla.
Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan intiimialueelta kaikki ihokarvat kokonaan tai jätetään häpykummulle ns. kiitorata. Brasilialaisessa sokeroinnissa poistetaan myös ihokarvat peräaukon seudulta.
Teen brassisokeroinnin asiakasta kuunnellen ja ohjeistan sinua sokeroinnin aikana. Haluan, että sinulla on hyvä ja mukava olla sokeroinnin aikana. Brasilialainen sokerointi ei ole kivuton toimenpide, mutta kipu on hetkellistä ja nopeasti ohi. Kivun tunteminen on myös henkilökohtaista ja toisia brassin tekeminen ei satu lainkaan.
Brasilialaiseen sokeroitiin on hyvä valmistautua kuorimalla sokeroitava ihoalue noin päivää ennen toimenpidettä. Ihokarvan tulee olla noin 0,5-3 cm pitkää. Pidempiä ihokarvoja voit halutessasi leikata tai siistiä kotona ennen sokerointiin tuloa, mutta yleensä tämä ei ole tarpeellista. Kosteusvoidetta ei saa laittaa sokeroitavalle ihoalueelle päivää ennen sokerointia.

Kuukautisten aikana voit tulla brassisokerointiin. Tällöin suosittelen käyttämään kuukuppia tai tamponia, mutta mikäli vuotosi on vähäistä se ei ole tarpeellista. Suosittelen asiakasta peseytymään huolellisesti (intiimialue) ennen sokerointia. Hoitolassa on mahdollista käydä tekemässä pesu ennen sokerointia.  

Valmistaudu sokerointiin oikein

Rikkinäistä, tulehtunutta tai vaurioitunutta ihoa ei voi sokeroida. Ihoaluetta ei suositella käsiteltäväksi ennen sokerointia muutoin kuin puhdistamalla: älä kuori ihoa samana päivänä ennen sokerointia.

Kainaloiden iholle tehtävä sokerointi tarkoittaa deodorantin välttämistä ennen sokerointiin tulemista.

Paras lopputulos saavutetaan, kun poistettavien ihokarvojen pituus on noin 0.5-1cm ennen sokerointia. Näin iholle levitettävä seos tarttuu paremmin poistettaviin karvoihin ja ne on helpompi poistaa. Karvoitusta ei tarvitse itse käsitellä ennen hoitoa lyhentämällä – tarvittaessa sokeroija lyhentää hoidettavan ihoalueen karvat ennen hoitoa sopivan mittaisiksi.

 

 

Sokeroinnin jälkeen

Ihon kuorinta, auringonvalolle altistaminen, saunominen sekä urheilu tulee jättää päiväksi sokeroinnin jälkeen. Jos kasvojesi iholta on poistettu karvoja, tukkivia meikkituotteita on vältettävä 12 tunnin ajan hoidon jälkeen.

Älä pelästy mahdollista punoitusta, tämä on normaali reaktio seuraavien tuntien ajan sokeroinnin jälkeen. Ihoa rauhoittavat kosteutustuotteet helpottavat mahdollisia sokeroinnista seuraavia oireita.

Muutama päivä sokeroinnin jälkeen, ihoa kannattaa alkaa kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti oikeilla hoitotuotteilla (riippuen hoidetusta ihoalueesta). Säännöllinen kuorinta ja kosteutus poistaa kuollutta ihosolukkoa, kosteuttaa ja varmistaa näin ihon hyvinvoinnin sekä seuraavien sokerointikertojen vaivattomuuden.

Hoitolasta saat lisätietoa parhaista mahdollisista tuotteista ihon kuorintaan ja kosteutukseen sokeroinnin jälkeen.

 

Kenelle suosittelemme sokerointia?

By Storm suosittelee sokerointia ihokarvojen poistoon jokaiselle! Sokeroinnin jälkeinen siisti ja sileä iho on kaunis ja hygieninen.

Katsothan hoitolamme sivuilta kaikki sokerointipalvelumme:  https://bystorm.fi/kauneus/sokerointi/