Myymälä

Myymälä

Hoitolassamme on pieni myymälä, josta löydät mm. luonnonkosmetiikkaa, ekosiivoustuotteita ja korealaista kosmetiikkaa. Tutustu tuotteisiin ja tervetuloa ostoksille!

Bion ammattikosmetiikka
Luonnonkosmetiikka
Tuotteet jalkojen hyvinvointiin
Ekosiivous ja tunnelmanluojat

Tuoteperheet

BiON ammattikosmetiikka

BiON Research ammattikosmetiikkasarja edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, joka keskittyy uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.

Dermatologia, biokemia + luonto 

Ammattikosmetiikkasarja joka on kehitetty aitoon tarpeeseen. BiON-tuotteet suunnitellaan aina hyvin yksityiskohtaisesti ja huolella ihon terveyden sekä ulkonäön parantamiseksi, käyttäen aktiivisia ja luonnollisia ainesosia, joilla saavutetaan todellisia tuloksia ihonhoidossa. Ihotautilääkäreiden, biokemistien ja farmaseuttien kanssa yhteistyössä syntynyt BiON tarjoaa luonnonmukaista hoitoa tieteelliseltä pohjalta. Tuotteet hoitavat ihoa ja sen erityisongelmia syy-seuraus menetelmällä, jolloin ihon vastustuskyky ja biokemiallinen tasapaino palautuu. Tuotesarja on ollut edustettuna Suomessa vuodesta 2002.

Ihon biokemian asiantuntemus 

Tuotesarja perustuu puhtaasti tutkimustietoon ihon biokemiallisesta toiminnasta. Jotta ihomme voi terveesti ja näyttää myös terveeltä, se tarvitsee biologisia komponentteja tukemaan toimintaansa ja näin myös vastustuskykyänsä. Mikäli jokin komponentti puuttuu, aiheutuu iholle kemiallisia muutoksia jotka johtavat iho-oireisiin. Kaikki iho-ongelmat sekä ihon ikääntyminen ovat johdoksissa ihon biokemialliseen toimintaan sekä tasapainoon. Muutoksia aiheuttaa moninaiset eri syyt, niin sisäiset kuin ulkoiset. Tuotteissa yhdistyy tutkituimmat ja tehokkaimmat ainesosat, jotka kykenevät korjaamaan ihon biokemiallista tasapainoa ja palauttamaan näin iholle hyvinvoinnin. Hoitomme on tehokasta kaikille ihotyypeille sekä ongelmille.

Tuotteet eivät keskity vain yhden ainesosan ympärille

Kuten moni muu kosmetiikkasarja. Usein tällöin aktiiviainepitoisuus saadaan minimoitua ja tuotetta saadaan täytettyä ylimääräisillä, iholle hyödyttömillä ainesosilla. BiON-tuotteissa yhdistyy todellinen ainesosien sinfonia, sillä jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä ihonhoidossa ja biokemiallisen tasapainon vahvistuksessa. BiON on aidosti kokonaisvaltaista ihonhoitoa. Tuotteissa seurataan tarkasti myös tutkimuksia siitä, millä tietyllä ja tarkalla pitoisuudella tiettyä ainesosaa saavutetaan konkreettisia tuloksia. Ainesosia ei siis käytetä tuotteissa vähimmäismääriä, kuten usein tehdään, jotta tuotteita saadaan tuotettua markkinoille mahdollisimman kustannustehokkaasti.

BiON-tuotteet eivät keskity vain hillitsemään iho-oireita ja hoitamaan pelkästään seurausta, sillä väliaikaisuuteen keskittyvä hoito ei tuota kokonaisvaltaisia tai pysyviä hoitotuloksia. Tuotteet ja niiden tarkkaan valitut ainesosat pureutuvat täsmällisesti suoraan ongelman juurelle, ehkäisten näin automaattisesti myös seurauksen eli näkyvien iho-ongelmien synnyn kokonaisuudessaan. Riippuen käytetystä tuotteesta ja ihon akuutista kunnosta, voit odottaa huomattavia parannuksia muun muassa ihon sävyssä, tekstuurissa, kiinteydessä, kosteustasapainossa ja yleisessä puhtaudessa. Tuotteissa käytetään vain tutkitusti turvallisia ainesosia, jotka hyödyttävät suoraan ihon terveyttä tai tukevat koostumusten tehokkuutta ja eheyttä. Tuotteet ottavat myös aina huomioon ihon hyvinvoivalle toiminnalle välttämättömän hieman happaman pH-arvon. Kaikki hoitotuotteet ovat pH-tasapainotettuja.

BiON on poiminut ja valinnut tuotteisiinsa kasvi – ja yrttiuutteista, hivenaineista ja vitamiineista vain ne yksilöt, joille löytyy vahvin lääketieteellinen tutkimusperuste koskien ihon toimintaa, sekä sen terveyden edistämistä. BiON on saavuttanut runsaasti tunnustusta ja palkintoja kehittämistään ensiluokkaisista tuotteista ammatti-ihonhoidon alalla. Jokaisessa BiON-tuotteessa päälähtökohtana on, että aktiivisia ihoa hoitavia ainesosia tulee olla prosentuaalisesti merkittävän korkea määrä, jotta tuotteet ovat bioaktiivisesti myös tehokkaita ja kykenevät tuottamaan tuloksia. Tästä syystä tuotteista on karsittu ylimääräisiä täyte-ainesosia, jotta tuotteet saadaan pidettyä aina mahdollisimman potentteina.

Tuotteet ovat erityisen tehokkaita myös normaalia vaikeampien iho-ongelmien hoidossa, kuten aknen, ruusufinnin, pigmentaation, kuivuuden, ikääntymismuutosten, aurinkovaurioiden, arpeutumisen ja ihottumien kuten perioraalidermatiitin hoidossa.
Hoitolasta löytyy hyllystä kaikki BiON-ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteet sekä palveluista kaikki BiON Signature Expert-kasvohoidot.

BiON ammattikosmetiikka

Luonnonkosmetiikka

Kaurilan Sauna

Kaurilan Saunan luonnonkosmetiikkatuotteet ovat syntyneet puhtaasta rakkaudesta suomalaiseen saunakulttuuriin. Kaikki Kaurilan luonnonkosmetiikkatuotteet valmistetaan eettisesti laadukkaista raaka-aineista käsityönä Helsingissä. Tuotteet sopivat kaikenikäisille ja niistä löytyy paljon vaihtoehtoja myös vegaaneille ja hajusteherkille. Kokeile, hemmottele itseäsi ja ihastu!

 • Deovoiteet (myös vegaanisena)
 • Jalkakylpypommit
 • Palashampoot
 • Suolasaippuat
 • Kuorintapalat
 • Luomu sheavoi
 • Tuoksuton kookosöljy ihonhoitoon
Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna
Kaurilan Sauna

Luonkos

Kaikessa yksinkertaisuudessaan Luonkosin kakku sekä puhdistaa ihosi perinpohjaisesti että jättää iholle sen kaipaaman kosteutuksen. Jokainen tuote on rakkaudella Naantalissa käsin valmistettu, eikä tuotetta käyttäessä tarvitse murehtia, mitä kemikaaleja iholle tai vesistöön päätyy.

Öljykakku on uusi tapa puhdistaa kasvot. Käsittele palaa aina puhtain ja kuivin käsin. Hiero palaa käsiesi välissä ja levitä öljy kuiville kasvoille. Hiero kasvoja pyörivin liikkein kunnes meikki sekä lika irtoavat. Kastele kasvosieni tai -liina lämpimällä vedellä ja pyyhi sillä kasvosi. Toista tarvittaessa. Tuotteita voi käyttää myös myös kasvonaamiona.

Öljypuhdistuksen jälkeen suosittelen lisäksi vesipohjaista puhdistusainetta, jolla viimeistelet puhdistuksen kaksoispuhdistuksen oppien mukaan.
Tuote soveltuu myös vedenkestävän silmämeikin poistoon. Kakku on tehty käsin joten siinä saattaa ilmetä erilaisia värisävyjä. Raaka-aineet ovat myrkyttömiä, säilöntäaineettomia ja 100% luonnollisia mutta on tarkoitettu nautittavaksi ihollasi eikä syötäväksi. Kakkuja on kolmea erilaista ihotyypin mukaan sekä erikseen miehille tarkoitettu kakku.

Vartalokakut on tehty 100-prosenttisen luonnollisista raaka-aineista, jotka tuovat luksusta arkeesi ja elämääsi. Ne hoitavat ja ravitsevat ihoasi tehden siitä ihanan pehmeän ja kimmoisan. Vartalokakun säännöllinen käyttö voi vähentää raskausarpia ja estää niiden muodostumista sekä helpottaa kuivuudesta johtuvaa kutinaa. Hiero vartalokakkua käsiesi välissä tai suoraan ihollesi. Ihosi lämpö saa kakun pehmenemään, jolloin siitä irtoaa hoitavia öljyjä. Parhaan tuloksen saat, kun käytät kakkua heti suihkun jälkeen hieman kostealle iholle. Tällöin se sitoo moninkertaisen määrän kosteutta ihoosi. Anna öljyn imeytyä ihoon hetken aikaa, ennen kuin pukeudut tai menet vuoteeseen. Kakku on todella riittoisa, eli käytä sitä kerralla vain vähän. Muista nauttia jokaisesta hetkestä!

Vartalokakkuja löytyy 2 erilaista, tuoksuton Innocent (käy myös lapsille ja vauvoille!) sekä Delicious, jossa tuoksuu valloittavat Ylang Ylang ja Temppelikukka. Raikkaasta viimeistelystä huolehtii pirskahteleva Litsi.

Celebrate-vartalokakun kaunis kimalle antaa kevyen kultaisen sävyn iholle. Kaunis kimalle korostaa päivettynyttä ihoa, mutta sopii erinoimaisesti myös vaalealle iholle. Lämmitä kimallekakkua käsien välissä niin että se sulaa hieman. Levitä kakusta irronnut öljy pyörivin liikkein iholle. Celebrate- vartalokakku on koostumukseltaa ohuempaa kuin muut vartalokakut ja soveltuukin loistavasti piristämään päivääsi tai tuomaan säihkettä iltaasi! Käytä tuotetta erityisesti säärille, decolteelle ja käsivarsille tuomaan kimalletta sekä korostamaan rusketusta – voit myös sipaista kakusta kimalletta korostamaan poskipäitäsi!

Luonkos luonnonkosmetiikkaa.
Luonkos luonnonkosmetiikkaa.
Luonkos luonnonkosmetiikkaa.
Luonkos luonnonkosmetiikkaa.

Frantsila

Myymälästämme löydät Frantsilan ihonhoitotuotteet ja eteeriset öljyt.

Frantsila on suomalainen perheyritys ja yrttien luomuviljelyn edelläkävijä Pohjoismaissa. Yritys on erikoistunut luonnonmukaisten, terveyttä edistävien tuotteiden valmistukseen.

Tuotteiden valmistuksessa hyödynnetään kansanlääkinnän perinteitä, ajanmukaisia tutkimuksia ja vuosikymmenten pitkäjänteisen työn kerryttämää kokemusta. Kasvit kerätään käsin, kun ne ovat tuoreimmillaan ja elinvoimaisimmillaan, minkä jälkeen ne joko uutetaan tuoreena tai kuivataan nopeasti matalassa lämpötilassa kasvien luonnollisten ominaisuuksien säilyttämiseksi ja mikrobiologisen puhtauden takaamiseksi. Kasvien puhtautta ja tehoa testataan säännöllisesti. Kuivatuista kasveista valmistetaan seoksia, uutteita, mausteita ja erilaisia ihonhoitotuotteita. Frantsilassa käytetään hitaita ja hellävaraisia uuttamismenetelmiä säilyttääksemme kasvien luonnolliset tuoksut, värit ja vaikuttavat aineet lopputuotteessa. Käytetyt öljyt ovat kylmäpuristettuja ja pääosin luonnonmukaisesti viljeltyjä.

Jalkojen hyvinvointiin

Footlogix

Footlogix on uuden sukupolven jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa.

Footlogixin mottona on ”Where medi meets pedi” – lääkinnällistä hoitoa jaloille. Footlogix-tuotteet perustuvat DIT-teknologiaan, joten tuotteet hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset ovat nähtävissä heti.

Hoito sopii erilaisten jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitoon.

Tuotesarjassa on valittavissa 10 erilaista vaahtovoidetta ja kynsien- sekä jalkojen erikoishoitotuotetta, joten jokaiseen ongelmaan löytyy oikeanlainen tuote.

Footlogix.
Footlogix.

Iloiset Varpaat geelituotteet

Geelituotteet suojaavat ja vähentävät painetta, lisäksi ne ovat ihanteellisia hankaumien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

Geeli muodostuu kolmesta eri polymeerikerroksesta, jotka liikkuvat toisistaan riippumattomasti. Tästä johtuen materiaali on ihanteellinen hankaumien hoitoon ja ennalta ehkäisyyn. Geelituotteista löytyy mm. vaivaisenluu- ja räätälinpattisuojia. varpaanerottajia, vasaravarpaan oikaisijoita, kantapää- ja akillesjännesuojia sekä erilaisia kosteuttavia pohjallisia ja sukkia.

Iloiset Varpaat Oiva-Halluxvalgussukka vahvistaa isovarpaan ojentajalihasta ja oikaisee varpaan asentoa helpottaen astumista.
Materiaalin paksuus on vain 0,4 mm, joten mahtuu hyvin kaikenlaisiin jalkineisiin. Samalla se ehkäisee hiertymien ja turvotuksen muodostumista. Nilkan takana kulkeva sukka pysyy erinomaisesti paikallaan. Isovarpaan kynnen kohdalla oleva aukko edesauttaa ilman vaihtumista.

Lisäksi Oiva

 • auttaa ehkäisemään vaivaisenluun syntymistä
 • hidastaa sen kehittymistä
 • vähentää painetta metatarsaalissa
 • vähentää kipua jalkapohjassa ja kantapään alueella
 • vakauttaa astumista.

Ekosiivous ja tunnelmanluojat

Candle Light Story

 • Soijavahakynttilät
 • Pyykkietikat
 • Imurointipuuterit
 • Siivoussaippuat
 • Käsihuuhde

Candle Light Story tuo kotiisi raikkaan tuulahduksen puhtautta, laadukkaita tuoksuja sekä ripauksen luksusta elämääsi. Ekologisilla siivousaineilla puhdistat kotisi luonnollisesti.

Suloisen kevyesti tuoksuvat soijavahakynttilät samoista tuoksumaailmoista rentouttavat kaikkia aisteja.

Tunne puhtaus ja koe lämmin valo, lempeät tuoksut ja takkatulimaisen pehmeästi rätisevä puusydän. Nauti tunnelmasta ja anna uusien tarinoiden syntyä.

Candle Light Story.
Candle Light Story kotimainen pyykkietikka.
Candle Light Story kotimainen siivoussaippua.
Candle Light Story kotimainen siivoussaippua.

Kaurilan Sauna

Kaurilan Saunan kynttilät on valettu käsityönä Helsingissä käyttäen korkealaatuisia materiaaleja.

Pitsikynttilä palaa tasaisella ja suurella liekillä noin puoli senttiä tunnissa, muodostaen uskomattoman kauniin, herkän ja hauraan pitsireunuksen. Kaurilan Saunan vanhanajan mehiläisvahakynttilät palavat kauniisti ja valaisevat suurella liekillä täyttäen koko huoneen ihanan hunajaisella tuoksulla.

Ecokoti®

Ecokoti® Tuoteperhe tarjoaa turvallista puhtautta luonnosta. Myrkyttömät ja vegaanit pesuaineet sopivat jokaisen kotiin. Tuotteet valmistetaan käsin Varkaudessa ja niiden pesuteho perustuu luonnon kemikaaleihin.

Ecokoti® Konetiskitabletti pesee astiasi puhtaaksi luontoa säästäen. Myrkytöntä konetiskiainetta on turvallista käyttää.

Ecokoti® Huuhtelukirkaste valmista käytettäväksi sellaisenaan. Annostele sitä astianpesukoneen huuhteluainelokeroon. Muista lisätä huuhtelukirkastetta säännöllisesti säiliöön.

Ecokoti® Pyykkipulveri on myrkytön ja biohajoava pyykkipulveri. Se ei sisällä zeoliittia tai rasvaisia saippuoita, joten se ei keräänny pesuainelokeroon eikä koneen putkistoihin.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!

Varaa aika