Minulla on missio saada jalkojenhoito ihmisille yhtä automaattiseksi toiminnoksi kuin päivittäinen syöminen. Lähes jokainen ihminen viettää suurimman osan valveillaoloajastaan jalkojensa päällä. Taloja rakentaessa perustukset ovat kaiken a ja o, jos perustukset on tehty huonosti, talo ei kestä, vaan hajoaa liian nopeasti. Sama pätee jalkoihin. Jos jalkoja ei hoida säännöllisesti, voin 100% varmuudella luvata, että ongelmia on jossain vaiheessa luvassa.

Ei jaloissani ole mitään vikaa!

Jalkahoitajalla on asiakkaita kärjistetysti kahta eri lajia, heitä joiden jaloissa on ollut jo pitkään paljon erilaisia ongelmia ja niitä, jotka hakevat jalkahoidosta hemmottelua ja hyvää oloa. Nyt kirjoitan heistä, jotka kokevat, etteivät tarvitse jalkojenhoitoa kotioloissa, saati käyntiä jalkahoitajalla. Heistä, jotka eivät tiedä, ovatko heidän jalkansa helppohoitoiset ja ongelmattomat vai vaihtoehtoisesti tikittävät aikapommit. Postauksen lopusta löydät tarjouskoodin jalkojen vuositarkastukseen.

Vuositarkastus

Suurin osa ihmisistä käy vuosittain hammaslääkärillä tarkastuksessa. Hammaslääkärikäynnin jälkeen olo on joko kauhistunut tai helpottunut. Tarkastuksessa saattaa löytyä reikiä, hammaskiveä tai muuta, joka vaatii jatkotoimenpiteitä. Toinen vaihtoehto on se, että hammaslääkäri toteaa iloisesti kaiken olevan kunnossa ja varaa uusi aika jälleen vuoden kuluttua. Nämä molemmat skenaariot ovat mahdollisia myös jalkahoitajalla käydessä. Jokaisen ihmisen olisi hyvä tarkistuttaa jalkansa kerran vuodessa, vaikka itse ei koe jaloissaan olevan mitään vikaa. Yleensä silloin, kun jalkahoitajalle hakeudutaan, ongelmat ovat olleet jo kauemmin ja näin ollen myös hoitaminen vie pidempään. Samalla tavalla kuin hammaslääkäri on hammasterveyden asiantuntija, on terveydenhoidolliseen jalkojenhoitoon kouluttautunut ihminen jalkaterveyden asiantuntija.

Mitä jalkahoitaja voi jaloista löytää?

Tarkistuksessa jaloista voi löytyä oikeastaan ihan mitä tahansa. Pahimmillaan jokaisen varpaan vallannut kynsisieni tai asentovirhe, joka vaatii välitöntä asennon korjauksen aloitusta. Tällöin jaloille tehdään hoitosuunnitelma ja hoito aloitetaan välittömästi. Kartoitan yhdessä asiakkaan kanssa jalkojen omahoitomahdollisuudet, jotta myös kotihoito onnistuisi parhaalla mahdollisella tavalla. Jalkaongelmien hoitaminen vie yleensä vähintään 6kk, usein myös pidempään.

Parhaassa mahdollisessa tapauksessa jalat ovat moitteettomassa kunnossa ja (lähes) optimaalisessa asennossa, lihaksisto on kunnossa eikä jaloille tule liiallista kuormitusta. Tällöin jaloille tehdään kevyt perushoito. Jalat tutkitaan, kylvetetään, leikataan ja siistitään kynnet, sekä hiotaan kevyesti kuollut iho pois jalkaterän alueelta. Lopuksi jalat rasvataan ja hierotaan jalkateristä polviin saakka.

Varaa oma aikasi

Miksi jalkahoitoon siis kannattaisi tulla edes kerran vuodessa? Suosittelen jokaiselle vuosittaista käyntiä jalkojenhoidon ammattilaisella. Jos koet piston sydämessäsi ja edellisestä jalkojenhoidosta on venähtänyt aikaa vuosi, annan nyt mahdollisuuden tulla vuositarkastukseen tavanomaista edullisemmalla hinnalla. Koodilla VUOSIHUOLTO saat jalkojen perushoidon (sisältää jalkojen liikkuvuuden ja asennon tarkistuksen, syvä- ja pintatunnon testaukset, kylvetyksen, kynsien ja ihon tarpeenmukaisen hoidon sekä kirjalliset kotihoito-ohjeet) hintaan 45€ (ovh 55€). Ajanvarauksen löydät täältä