Kasvojesi iho on ainutlaatuinen ja omanlainen – kellään muulla ei ole samanlaista.  Kauneushoitolamme tarjoamat kasvohoidot on suunniteltu eri ihotyypeille sopivaksi, mutta myös asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan muokattaviksi.

Ihon kosteusköyhyys, ylimääräiset näppylät tai voimakas talineritys ovat kaikki aisoissa pidettäviä ihon ongelmia. Eri ihotyypit tarvitsevat erilaista hoitoa, oikeita kotihoitotuotteita unohtamatta. Hoitomuodon valintaa voi pohtia itsekin, mutta lopullinen valinta kannaattaa jättää ammattilaisen hoidettavaksi – kokenut kosmetologi osaa korjata ihosi mahdollisia ongelmia parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Lue blogikirjoituksestamme, miksi kosmetologilla tulee käydä säännöllisin väliajoin.

 

Usein kuulee kysyttävän: kuinka monta kertaa vuodessa pitäisi käydä kosmetologilla ja mitä hoitoja siellä pitäisi valita?

Tähän on vaikeaa ja lähes mahdotonta antaa yksiselitteistä vastausta. Kaikkien iho on erilainen, niinpä voisi sanoa, että kaikille on olemassa myös sopiva rytmi kosmetologilla käynteihin. Kosteusköyhä, näppyläinen ja rasvainen iho tarvitsevat kaikki erilaisen hoidon, mahdollisesti erilaisen hoitorytmin ja kotituotteetkin.

Turvallisinta on noudattaa ihon omia tarpeita ja eri vuodenaikojen mahdollisia vaikutuksia kasvojen ihon hyvinvointiin.

Kevään tai kesän kynnyksellä valon määrä lisääntyy ja uudistumisen tarve alkaa herätellä useita. Katsooko peilistä talven samentama iho tai talvipipon alla muhinut näppyläinen otsa?

 

Aina kosmetologilla käyntiin ei suinkaan tarvitse olla syytä tai rytmiä: kasvohoito on ihana tapa hemmotella itseään.

 

Kevät ja alkukesä on erinomaista aikaa harkita kosmetologilla käyntiä

Talvi on saattanut kuivattaa ihoa. Moni jättää pakkasilla kasvojen ihon kuorimatta, koska pelkää sen vahingoittavan kuivaa tai herkkää ihoa. Tämä saattaa kuitenkin joissain tapauksissa pahentaa kuivuudesta johtuvia ihon ongelmia. Kuorittu iho vastaanottaa kosteuttavatkin tuotteet paremmin.

Kosmetologi osaa käyttää toteuttamissaan hoitomuodoissa aina sinun ihollesi sopivia tuotteita turvallisesti.

Herkän, talven kuivattaman ihon paras kuorintatuote on entsymaattinen – se ei sisällä lainkaan rakeita.

Enemmän puhdistusta kaipaavan, rasvaisemman ihon kuorintatuote saa sisältää rakeita ja kuorinnan voi suorittaa useammin.

Maski-aika, jonka koronapandemia on tuonut mukanaan, on tehnyt monien ihosta tukkeutuneen. Joskus koko päivän kasvoilla pidettävä, huonosti hengittävä maski saa leuan ihon ja nenän täyteen näppylöitä tai finnejä.

 

Ihon kannattaakin antaa kotioloissa levätä ilman maskia, jos siihen on mahdollisuus. Raitis ulkoilma on iholle myös hyväksi ja ulkoilu kannattaa tietysti suorittaa ilman maskia jos se on mahdollista.

Maskin hauduttamaa, näppyläistäkin ihoa voidaan hoitaa ja korjata kosmetologilla.

 

Eri vuodenaikojen vaihtelut ovat hyviä aikoja suunnitella kasvohoidossa käymistä

Kun käyt kasvohoidossa aina vuodenajan vaihtuessa tai vaihtumisen lähestyessä, säännöllinen kosmetologilla käynti on helpompi muistaakin.

Sen lisäksi, vuodenaikojen vaihdokset ovat hyviä aikoja tarkistaa kasvojen ihon kunto ja suunnitella sopivat kotihoidon keinot tulevaa vuodenaikaa varten. Kasvojesi iho tarvitsee jokaisena vuodenaikana eri tuotteita, miksei myös erilaisia kasvohoitoja: usein talvella kosteuttavampaa ja kesällä puhdistavampaa.

 

 

Varatessasi aikaa kasvohoitoon, sinun ei tarvitse tietää, mitä hoitoa kasvojesi iho tarvitsee. Ammattitaitoinen kosmetologi tarkastaa hoidon aluksi ihosi kunnon ja kysyy hieman ihonhoidollisista rutiineistasi. Näin hän osaa suorittaa juuri sinulle parhaan mahdollisen hoidon.

Joskus ihon ongelmat voivat vaatia muutamia tiheämpiä käyntejä, jos ongelma on pitkittynyt tai erityisen sitkeä.

 

Jotta kasvohoidosta olisi hyötyä pidemmäksi aikaa, on hyvä ottaa ammattilaisen vinkit hoitolasta kotiin saakka.

 Ihoa tulee hoitaa oikeilla tuotteilla myös kasvohoitojen välissä.

 

Bion-tuotteetBion-tuotteet

 Health & Beauty by Storm tarjoaa kasvohoidon lisäksi oikeat kotihoitotuotteet

 

Kasvohoidon tehokkuuden varmistamiseksi on valittava oikeanlaiset kotihoitotuotteet.  Kasvohoito on aina mahdollisuus muuttaa ja parantaa omia ihonhoidonrutiineja: ammattilainen näkee ja tuntee ihosi ongelmat ja niiden ratkaisut parhaiten.

 

Tärkein muistisääntö kasvohoitoa suunitellessa: Muista hoitaa ja hemmotella itseäsi ammattilaisen suorittamalla kasvohoidolla. Kosmetologi on ihosi paras ystävä <3