Project Description

Sokerointi

Sokerointi

Ihokarvojen poisto sokeroinnin tai vahauksen avulla

Sokeroinnit ja Lycon vahaukset ovat hellävarainen ja nopea tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista koko kehon alueelta. Molemmat karvanpoistotavat sopivat niin naisille kuin miehillekin. Ihokarvojen poiston jälkeen hygieniasta huolehtiminen on helpompaa.

Vartalosokeroinnit toteutetaan Alexandria Professional – sokerointisarjalla. Alexandria Professional on ammattimaisen sokeroinnin uranuurtaja ja markkinajohtaja alallaan, kansainvälisesti menestynyt, palkittu ja arvostettu brändi. Kaikki Alexandria Professional hoitotuotteet ja sokerit ovat hajusteettomia ja vegaanisia.

Vegaaniset Lycon vahat ovat saaneet alkunsa Australiassa vuonna 1978 ja ovat tänä päivänä kymmenientuhansien kylpylöiden ja hoitoloiden valinta yli 70 maassa ympäri maailmaa. Lycon on määritellyt karvanpoiston vaatimustason kansainvälisessä mittakaavassa vuosikymmenien ajan, ja se pysyy yhä markkinajohtajana monilla maailman parhailla innovaatioilla, jonka vuoksi vahat ovatkin palkittu maailmalla useana vuonna parhaana karvanpoistomenetelmänä. Suomessa Lycon vahat valittiin 2019 lajinsa parhaaksi karvanpoistokategoriassa Suomen kosmetologien yhdistyksen toimesta.

Tehokasta karvanpoistoa sokeroinnin ja vahauksen avulla

Ihon käsittely sokeroimalla on erinomainen tapa poistaa ei-toivottu karvoitus iholta ja hoitaa ihoa samanaikaisesti. Lyhinkin karvoitus voidaan poistaa kokonaan lähes kivuttomasti. Sokerimassa tarttuu vain ihokarvaan ja kuolleeseen ihosolukkoon jättäen ihon hoidon jälkeen sileäksi ja pehmeäksi.

Hoidon hellävaraisuus perustuu pitkälle hiottuun tekniikkaan. Sokeroinnit toteutetaan aina mahdollisimman nopeasti ja hellävaraisesti. Toistuvat sokeroinnit vähentävät ja hidastavat karvan kasvua. Ihokarvasta tulee pehmeämpi, ohuempi ja huomaamattomampi jokaisella kerralla.

Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan ihosta vaatteista tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Vahaukset hoitolassa suoritetaan Lycon vahoilla. Lycon on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon kasviöljyistä. Lycon tarjoaa erinomaisen tuloksen poistamalla karvat jopa 1 mm pituisina; samaan eivät muut vahat pysty. Samalla Lyconin matalassa lämpötilassa toimivat, erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat tarjoavat ihoa hoitavan käsittely ja asiakkaalle todella miellyttävän lopputuloksen – jopa kaikkein herkimmille ihotyypeille. Ammattilaiset ympäri maailman luottavat Lyconin vahoihin, koska tietävät saavansa täysin karvattoman lopputuloksen joka kerta. Jos olet kokenut sokeroinnin joskus kivuliaaksi varsinkin kainaloissa ja intiimialueella, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan Lycon vahausta!

“Sokerointi jännitti kipuherkkää, mutta pelot pois. Veera tekee sokeroinnin todella hyvin paikasta kuin paikasta. Iso suositus ”
Heidi, 33

Sokerointi ja vahaukset

HINNASTO

Sokerointi, naisetHinta
Bikini + sääret60 €
Bikini+ kainalot + sääret95 €
Bikini + kainalot + sääret + reidet100 €
Bikini + sääret + reidet95 €
Bikiniraja40 €
Brassi 1. kerta/yli 5vko edellisestä65 €
Brassi (säännöllisesti käyvät max 5vko väli)60 €
Brassi + reidet90 €
Brassi + sääret85 €
Brassi + kainalot + sääret110 €
Brassi + kainalot+ sääret + reidet135 €
Brassi + kainalot80 €
Brassi + sääret + reidet120 €
Kainalot25 €
Kainalot + Sääret55 €
Käsivarret40 €
Kasvot (leuka, ylähuuli, posket, kulmat)28 €
Kasvot (leuka, ylähuuli, posket, kulmat) ja rauhoittava savinaamio42 €
Opiskelijabrassi (ei voi yhdistää joka 3. kerta -50% tarjoukseen)45 €
"Päästä varpaisiin" 160 €
Pakarat muun sokeroinnin yhteydessä20 €
Reidet42 €
Sääret35 €
Sääret + reidet70 €
Ylähuulen sokerointi15 €
Ylähuulen sokerointi muun sokeroinnin yhteydessä10 €
Sokerointi, miehetHinta
Intiimialue 68 €
Intiimialue + kainalot78 €
Intiimialue + pakarat85 €
Käsivarret40 €
Kainalot muun sokeroinnin yhteydessä15 €
Kainalot25 €
Selkä + rinta95 €
Selkä + rinta + intiimialue130 €
Selkä + rinta + kainalot + intiimialue150 €
Selkä +rinta + kainalot + intiimialue + pakarat + sääret + reidet190 €
Selkä tai rinta60 €
Selkä/rinta + intiimialue115 €

Miten valmistautua sokerointiin tai  vahaukseen

Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointia tai vahausta, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä. Parhaan tuloksen saa, kun poistettava karva on noin 3-5mm pitkä. Lycon vahalla pystytään poistamaan jopa 1mm pituista karvaa.

Sokeroinnin tai vahauksen jälkeen

  • Vältä saunaa ja urheilua (hikoilua) 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kainalokarvat vältä deodorantin käyttöä 12 tuntia
  • Jos sinulta on poistettu kasvokarvoja, vältä tukkivia meikkiaineita 12 tuntia
  • Muista suojata ihoasi auringolta seuraavana päivänä
  • Muista säännöllisesti kosteuttaa ihoasi ja kuoria iho 1-2 kertaa viikossa, näin estät sisään kasvaneet karvat.

Sokerointia tai vahausta ei voi tehdä, jos

  • Käytät lääkkeitä aknen hoitoon
  • Sinulla on auringon polttama iho.
Sokerointi on hellävarainen ja nopea tapa päästä eroon häiritsevistä ihokarvoista koko kehon alueelta. Sokerointi sopii niin naisille kuin miehillekin. Ihokarvojen poiston jälkeen hygieniasta huolehtiminen on helpompaa.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!