Project Description

Kasvohoidot

Hoitolassa ovat käytössä tuotesarjat BiON Skincare sekä suomalainen Ekopharma. 

BiON Skincare on klinikkatasoinen ammattikosmetiikkasarja Yhdysvalloista joka edustaa uuden sukupolven ihonhoitoa, keskittyen uusimpien tieteellisten tutkimusten läpimurtoon koskien ihon biokemiaa sekä sen biologisia toimintoja.

Tuotteet eivät keskity hillitsemään pelkästään näkyviä iho-oireita, vaan ne pohjautuvat ainutlaatuiseen syy-seuraus menetelmään eli suoraan ongelman juurelle. Tuotteissa yhdistyy luonnon sekä tieteen parhaimmat puolet, jotta ihossa saavutetaan tuloksia ilman perusteetonta ihoärsytystä. Luonto tarjoaa ihonhoidossa hitaamman ja tasaisemman etenemisen, tiede tarjoaa edistyneempiä ja biologisesti aktiivisempia ainesosia jotka yhdistyessään edistyneen bioteknologian avulla tarjoavat iholle polun kohti tuloksellista hyvinvointia sekä terveyttä. Tehokkaasta Anti-age hoidosta moderniin aknenhoitoon, ja kaikkeen siltä väliltä.

BiON on Suomessa menestyksen saavuttanut ammattitason ihonhoitosarja, jolla saavutetaan merkittäviä tuloksia aknen – sekä ruusufinnin eli acne rosacean hoidossa. Tuotteiden käytöllä ja BiON-kosmetologin asiantuntemuksella akne on mahdollista saada hallintaan jopa yli 90% kaikista tapauksista. Tuotteet ovat kehitetty aknenhoitoon erikoistuneiden ihotautilääkärien, farmaseuttien sekä biokemistien yhteistyöllä.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjaan on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.

Meillä käytössä tällä hetkellä Ekopharma Vadelma sekä Ekopharma Mustaherukka-tuotelinjat.

EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty suomalainen FI-Natura -luonnonkosmetiikkasertifikaatti, Animalian Leaping Bunny-tunnus sekä suomalainen avainlippu-tunnus. 

Kasvohoidot

BiON Signature Expert

Tulokselliset BiON Signature Expert – hoidot ovat kehitetty vahvistamaan ihon luonnollisia biokemiallisia toimintoja, jotka palauttavat iholle hyvinvoivaa tasapainoa sekä terveyttä.

Huolellisesti luotujen BiON-erikoishoitojemme painopisteenä ovat kliininen ihonhoito sekä biokemiallisesti vaikuttavat prosessit, jotka tuottavat vertaansa vailla olevia tuloksia. Nämä hoidot ovat kohdistettu asiakaskunnalle, jotka etsivät välittömiä tuloksia kasvohoidoistaan.

Kaikkiin BiON Signature Expert-kasvohoitoihin sisältyy tarvittaessa ihon puhdistus ultraäänellä, rentouttava hieronta kasvoille klassisen hieronnan sekä guasha-hieronnan ottein* sekä matalatajuiseen värähtelyyn perustuva rentouttava Neurosonic-patja.

Jos et tiedä, minkä kasvohoidon varaat, varaa ajanvarausjärjestelmästä Kasvohoito – Kun et tiedä mitä valita. Tällöin valitsen Sinulle hoitohetkellä ihosi eniten kaipaavan hoidon.

Kaikkia BiON Signature Expert – hoitoja suositellaan 3 tai 6 kerran sarjahoitoina. Sarjahoidot -10%.

* AHA-Advanced Peel-hoidoissa ei hierontaa voi tehdä.

BION Signature Expert kasvohoidot

HINNASTO

Kosteuttava Hydra Glow-kasvohoito 92€

Signature-hoito kohti trendikästä “Glass-skin” ihoa

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa.

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle?
Pintakuivalle ja elottomalle iholle

Hyödyt

Kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, aktivoi hehkua, nesteyttää

CC – Calming Comfort 83€

Signature-hoito ihon rauhoitukseen

Kokonaisvaltaisesti ihoa rauhoittava, ravitseva sekä pehmentävä erikoishoito silloin, kun iho-ongelmana ovat ihon erinäiset herkkyystilat, kuivuus – ja atopia sekä couperoottisuus.

CC – Calming Comfort-hoidon rauhoittava vaikutus laskee iholla esiintyviä epämukavuustiloja kuten kiristelyä, punoitusta ja kuumotuksen tunnetta. Hoidossa hyödynnettävät bioaktiiviset ainesosat auttavat palauttamaan ihoa suojaavalle lipidikerrokselle suojaa, jolloin epämukavien iho-oireiden muodostuminen vähenee. Hoito stimuloi myös biologisten keramidien tuotantoa, vahvistaa heikentyneitä kapillaariseinämiä ja ylläpitää ihon pehmeän rauhoittavaa tuntua.

Kenelle?

Kuivalle, erityisherkälle, atooppiselle ja couperoottiselle iholle

Hyödyt
Rauhoittaa ja suojaa, laskee punoitusta, voitelee lipidisuojaa sekä pehmentää ja kosteuttaa.

BB – Blemish Balance 83€

Signature-hoito kohti ihon puhtautta

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-
hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi – ja yrttiuutteita.

Kenelle?

Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Hyödyt

Syväpuhdistaa, nopeuttaa aknen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainottaa ihoa.

Cooling Stimulation 83€

Signature-hoito kohti viileän raikasta puhtautta.

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti viileän raikasta tasapainoa.

Cooling Stimulation-hoito soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja viilentävä naamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Viilentävä vaikutus stimuloi ihon mikroverenkiertoa sekä hapensaantia, joka auttaa palauttamaan iholle energistä kirkkautta ja raikkauden tuntua.

Kenelle?

Epäpuhtaalle, paksuuntuneelle, rasvoittuvalle ja elottomalle iholle sekä laajentuille ihohuokosille

Hyödyt

Syväpuhdistaa, viilentää ja raikastaa, tasoittaa ihon rakennetta sekä supistaa ihohuokosia.

C – Brighten & Antioxidant 92€

Signature-hoito kohti valovoimaista ja kirkasta ihoa

Herätä ihosi uuteen valovoimaiseen säteilyyn. C-vitamiini suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä ja ilmansaasteilta, vaalentaa pigmenttiläiskiä ja auttaa palauttamaan iholle merkittävästi lisää kimmoisuuuden tuntua boostamalla kollageenin tuotantoa.

C – Brighten & Antioxidant-hoitomme tasoittaa ihon sävyä, palauttaa hehkua ja lisää elastisuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kevyesti lämmittävä ja entsymaattisesti kuoriva kurpitsanaamio aktivoi tehokkaasti mikroverenkiertoa ja lisää ihon hapensaantia.

Kenelle?

Elottomalle, hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle, lievien pigmenttimuutosten hoitoon

Hyödyt

Kirkastaa ihonsävyä, aktivoi kollageenituotantoa sekä rauhoittaa ja kiinteyttää ihoa.

DD – Deep Detox 83€

Signature-hoito kohti kirkkautta ja tasapainoa

Vapauta ihosi toksiineista, ilmansaasteista sekä tukkeutuneesta olotilasta. Urbaani ja moderni elämäntapa tuottaa iholle sekä keholle päivittäin haasteita, jolloin ihomme on alttiina ympäristösaasteille, meikin kuormitukselle sekä stressaaville elämäntilanteille. Tämä näkyy ihollamme usein elottomuutena ja hormoniperäisenä tukkeutumisena.

Deep Detox-hoitomme palauttaa ihon kohti hyvinvoivaa tasapainoa ja vahvistaa sen toimintaa haastavissa tilanteissa.

Spirulina – ja Chlorella-levää sisältävä savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, ilmansaasteista, tukoksista ja epäpuhtauksista.

Kenelle?

Stressaantuneelle, elottomalle, epäpuhtauksiin ja tukoksiin taipuvaiselle iholle, urbaanissa ympäristössä asuvalle

Hyödyt

Kirkastaa ihon sävyä, syväpuhdistaa, parantaa ihon hapenottokykyä sekä aktivoi kuona-aineiden poistumista ihosta.

Lift Essence 83€

Signature-hoito ilmeen kohotukseen ja juonteiden hälventämiseen

Peptidien ainutlaatuiseen ja syväulotteiseen tehoon pohjautuva erikoishoito, kun kasvosi kaipaavat välitöntä kohotusta ja kiinteyttämistä. Neurosensoriset peptidit rauhoittavat ja tasoittavat ilmejuonteiden muodostumista, tasoittaen ja siloittaen välittömästi ihon pintakerrosta.

Bioaktiiviset ainesosat aktivoivat ja boostaavat tehokkaasti kollageenin – ja elastiinin tuotantoa, palauttaen ihoon kimmoisuutta ja elastisuuden tuntua. Hoidon syväulotteiset ja raikkaat antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?

Ilmejuonteiden tasoitukseen, ihon liftaukseen ja kiinteyttämiseen. Erinomainen aikuisen naisen hoito.

Hyödyt

Ilmejuonteita hälventävä, kirkastava, ihon rakennetta tasoittava sekä kasvoja kohottava hoito.

A – Booster 83€

Signature-hoitomme ikääntyvälle iholle

Täydellistä Anti-age terapiaa kohti luonnollista hehkua ja kosteutusta.

Stressi, hormonaaliset muutokset, auringonotto sekä muut vaurioittavat ympäristötekijät vaikuttavat ihon ennenaikaiseen ikääntymisprosessiin. Ajan myötä ihoon kehittyy hienoja juonteita, elastisuus vähenee ja iho saattaa myös ohentua. Sävy saattaa myös muuttua epätasaiseksi ja iho menettää valovoimaista hehkuaan.

A-vitamiini aktivoi ja korjaa tehokkaasti ihon uudistumista, palauttaen ihoon selkeästi lisää elastisuutta, paksuutta sekä vahvuutta. Hoidon syväulotteiset antioksidantit sekä luonnolliset kosteustekijät täytelöittävät ihoa ja palauttavat iholle sen kaipaamaa suojaa.

Kenelle?

Ikääntyneelle, ohentuneelle, elastisuutta menettäneelle ja juonteiselle iholle sekä pigmenttimuutosten hoitoon

Hyödyt

Kirkastaa ihon sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, uudistaa pintarakennetta sekä lisää ihon elastisuutta.

AHA – Advanced Peel 83€

Suositellaan sarjahoitona (3 tai 6 kertaa 1-2vko välein), tällöin hinta -10%.

Signature-hoito kohti syväulotteisia hoitotuloksia

Ammattitasoiset ja edistyneet AHA-hapotuksemme, Glykolihappo 30% ja Maitohappo 35% tarjoaa tehokkaimmat hoitotuloksemme moniin erinäisiin ihonhoidon tarpeisiin. BiON-ammattikäyttöön kehitetyt hapotukset sisältävät lisäksi hoitoa tehostavia kasviuutteita, – öljyjä, antioksidantteja sekä entsyymejä, joilla happokuorinnan tehoa on aktivoitu entisestään.

√ Akne – ja aknearvet
√ Ruusufinni
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet – ja mustapäät
√ Kuivuus – ja hilseily
√ Pigmenttiläiskät
√ Ihon kirkastus – ja heleytys

Hoito valitaan aina ihotyypillesi sopivimmaksi sekä hoito- ja hoitosarja räätälöidään aina yksilöllisesti.

Hyödyt

Kirkastaa ihon sävyä, syväpuhdistaa, tasoittaa tekstuuria sekä tehostaa kollageenintuotantoa.

Enzyme Bliss 83€

Signature-hoito ihon välittömään kirkastukseen ja mikrobiomin hyvinvointiin

Entsymaattiset erikoiskuorintamme ovat kehitetty ympärivuotiseen hoitokäyttöön. Ne auttavat tuhkimohoidon tavoin palauttamaan ihoon kirkkautta, tasaista pintarakennetta ja kimmoisuutta. Fermentoidut naamiopohjat sisältävät myös eläviä probiootteja, jotka auttavat vahvistamaan ihoa suojaavaa mikrobikantaa sekä palauttamaan iholle hyvinvoivaa vastustuskykyä.

Hoito ei aiheuta iholle palautumisaikaa tai valoherkkyyttä, verrattuna perinteisempiin hedelmähapotushoitoihin. Enzyme Bliss-hoito soveltuu täydellisesti myös herkemmälle iholle, joka kaipaa normaalia tehokkaampia hoitotuloksia.

√ Akne – ja epäpuhtaudet
√ Ikääntymismuutokset
√ Suurentuneet huokoset
√ Epäpuhtaudet – ja mustapäät
√ Pintakuivuus, elottomuus – ja hilseily
√ Pinnalliset pigmenttimuutokset
√ Ihon kirkastus – ja heleytys
√ Mikrobiomin vahvistaminen

Hyödyt

Heleyttää ihon sävyä, puhdistaa huokosia, tasoittaa ihon rakennetta sekä vahvistaa mikrobiomia.

Muut kasvohoidot

Klassinen kasvohoito

Klassinen kasvohoito sopii kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden ja ihon tarpeiden mukaan. Suosittu hoito myös miehille. Klassinen kasvohoito aloitetaan ihon kaksoispuhdistuksella, jonka jälkeen tehdään kuorinta. Tarvittaessa ihon höyrytys ja epäpuhtauksien sekä miliumien poisto mekaanisesti.  Halutessasi hoitoon kuuluu myös kulmien siistiminen sekä muiden ihokarvojen poistaminen kasvoilta. Puhdistuksen jälkeen iholle laitetaan sen tarvitsemat tehoaineet sekä ihotyypin mukainen kasvonaamio. Hoidon kruunaa rentouttava decolteen sekä kasvojen hierontaan. Hoidon päätteeksi iholle levitetään tarvittavat loppuvoiteet.

Hoidon rentouttavaa vaikutusta lisää Neurosonic-patja, jonka teho perustuu matalataajuiseen värähtelyyn.

Klassisessa kasvohoidossa käytetään Ekopharman tuotelinjoja.

Hoidon hinta: 68€

Ultraäänipuhdistus

Ultraäänihoito on hellävarainen ja kivuton, mutta tehokas tapa kuoria ja syväpuhdistaa ihoa, sekä aktivoida ihon omia toimintoja ja imeyttää tehoaineita syvälle ihon kerroksiin.​ Hoito sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle iholle. Ultraäänihoito poistaa iholta kuollutta pintasolukkoa, liuottaa epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin huokosista ilman mekaanista ärsytystä. ​Hoitoon voidaan yhdistää mekaaninen ihonpuhdistus, jos iho on sen tarpeessa. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja pehmeä.

Hoitoa jatketaan hoitoaineen imeytyksellä ultraäänellä. Hoidon jälkeen iho on puhdas ja ihon pinta pehmeä. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 3-6 hoitokertaa, hoitoväli 1-2 viikkoa. Sarjahoitona tehtynä ultraäänellä voidaan kiinteyttää veltostunutta kasvojen ihoa, tasoittaa ihon syvempiä pintajuonteita ja laajentuneita ihohuokosia sekä elävöittää ja kirkastaa tukkeutunutta ja sameaa ihoa.

Hoitoon kuuluu rentouttava Neurosonic-patja, jonka teho perustuu matalataajuiseen värähtelyyn.

​Ultraäänipuhdistuksessa käytetään Ekopharman tuotelinjoja.

Hoidon hinta: 75€

Pikakasvohoito

Pikakasvohoito on  puolen tunnin mielen ja ihon kirkastaja ja aktivoija.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehotiivisteen, kulmien siistimisen, naamion ja hoitovoiteen sekä lyhyen hermostoa aktivoivan ohjelman  Neurosonic-patjalla.

45€ / 30min

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!