Project Description

Kasvohoidot

VARAA AIKA

Kasvohoidot

VARAA AIKA

Korealainen ihonhoitorutiini

Korealainen ihonhoito perustuu ihon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin luonnonmukaisilla tuotteilla. Korealainen kosmetiikka on luonnonmukaista, eläinkokeetonta ja oikeasti tehokasta!

Usein perinteisissä länsimaisissa ihonhoitotuotteissa 1% kasviuutetta tarkoittaa tehokkuutta ja luonnollisuutta, Koreassa luonnollisen raaka-aineen pitoisuus voi olla jopa 95%.

Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös laadukkaita ja tehokkaita ainesosia, joita länsimaissa ei juuri käytetä. Tällä hetkellä hoitolassa on käytössä Eyenlipin, Skinfoodin ja Dewytreen tuotteita. Näitä tuotteita voit ostaa myös kotiin hoitolasta tai tilata verkkokaupasta https://beautyko.fi/ käyttämällä kassalla koodia veerastorm. Koodilla saat myös pienen lisäalen.

Korealaisesta kosmetiikasta saat siis laadukkaampia tuotteita edulliseen hintaan! Esimerkiksi etanaseerumi on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan ainesosista, joka korjaa ja uudistaa ihoa.

Korealaiseen ihonhoitorutiiniin kuuluu 10 vaihetta:

  • kaksoispuhdistus (öljy- ja vesipohjainen ihonpuhdistustuote)
  • kuorinta
  • kasvovesi
  • essence eli hoitoneste
  • seerumi tai ampulli
  • sheet mask eli kangasnaamio
  • silmänympärysvoide
  • sekä kasvovoide
  • ja aurinkosuoja.

Kasvohoidossa korealaisittain toteutetaan tämä ihonhoitorutiini ihotyypillesi sopivilla tuotteilla. Saat myös tuotesuositukset kotihoitoa varten.

KASVOHOITO KOREALAISTTAIN
BION SIGNATURE EXPERT KASVOHOIDOT
Kasvohoidot

Kasvohoito korealaisittain

HINNASTO

Kasvohoito korealaisittain 55 €

Kosteuttava kasvohoito ihotyypillesi sopivilla tuotteilla korealaisen ihonhoitorutiinin mukaisesti.

Sisältää alkupuhdistuksen (kaksoispuhdistus), kuorinnan, naamion, hoitonesteen ja kasvovoiteen sekä kevyen hieronnan kasvoille ja dekolteelle. Halutessasi voit valita hoitoa täydentämään lisäpalveluista mekaanisen ihonpuhdistuksen sekä pidemmän hieronnan.

VARAA AIKA

BION Signature Expert kasvohoidot

HINNASTO

Kosteuttava Hydra Glow-kasvohoito 78€

Signature-hoito kohti trendikästä “Glass-skin” ihoa

Kun ihosi kaipaa lasillisen kylmää ja virkistävää vettä, tarjoaa Hydra Glow-hoitomme ihollesi täydellisesti nesteyttävää ja syväkosteuttavaa tehoa.

Hydra Glow-hoito imeyttää ihosoluille korkean määrän kosteutta ja palauttaa elottomalle ja pintakuivalle iholle upean tasaisen sekä kosteutetun hehkun. Tasaisen kiiltävää nesteytystä, aivan kuin lasipinta.

Hoito auttaa tasoittamaan merkittävästi ihon pintarakennetta. Luonnolliset kosteustekijät sekä aminohapot täydentävät biologista kosteussäilöä, ylläpitäen pitkäkestoisesti ihon mukavaa joustavuuden sekä kimmoisuuden tuntua.

Kenelle?
Pintakuivalle ja elottomalle iholle

Hyödyt

Kirkastaa sävyä, palauttaa täyteläisyyttä, aktivoi hehkua, nesteyttää

VARAA AIKA

BB – Blemish Balance 78€

Signature-hoito kohti ihon puhtautta

Kokonaisvaltainen ihonpuhdistushoito, joka avustaa ihoasi kohti raikasta tasapainoa. Blemish Balance-
hoitomme soveltuu täydellisesti ihon puhtauden ylläpitoon sekä juuri aloitetun aknenhoidon tueksi, nopeuttamaan aknenhoidon tuloksia sekä hallintaa.

Pehmentävät AHA-hapot sulattavat huokosista talitukkeumia, jotka mekaanisen puhdistuksen avulla saadaan huolellisesti puhdistettua. Syväpuhdistava ja tulehduksia rauhoittava savinaamio toimii magneetin tavoin, puhdistaen ihon tehokkaasti kuona-aineista, aknebakteereista, tukoksista ja epäpuhtauksista. Hoidossa käytetyt hoitotuotteet sisältävät korkean määrän p.acnes-bakteerikantaa tuhoavia antioksidantteja sekä kasvi – ja yrttiuutteita.

Kenelle?

Epäpuhtaalle, tukoksiin ja akneen taipuvaiselle iholle, aknenhoidon hallintaan

Hyödyt

Syväpuhdistaa, nopeuttaa aknen hallintaa, ylläpitää puhtautta ja tasapainottaa ihoa.

VARAA AIKA

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!

Varaa aika