Project Description

Kädet ja kynnet

Kädet ja kynnet

Kädet ovat käyntikorttimme

Kauniit kynnet ja hyvinhoidetut kädet antavat huolitellun vaikutelman ja ovat ilo silmälle. 

Olen sertifioitu Mosaic kynsiteknikko ja haluan tarjota kynsipalveluissa vain parasta. Minulle on tärkeää tehdä kynsipalvelut aina luonnonkynttä kunnioittaen. Kouluttaudun alalla jatkuvasti  ympäri vuoden niin kynsien muotoilun kuin koristeluiden parissa. Vuoden 2021 tavoitteena ovat kynsialan SM-kilpailut. Viimeisimmät työni näet aina Instagramista tililtä @hbbystorm.

-Veera

Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä käytössä ovat laadukkaat Mosaic Nail Systems -tuotteet. Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja erittäin kestävät arkikäytössä.

Kaikkiin kynsipalveluihin kuuluu käsien kuorinta, kynsiöljy sekä seerumi ja/tai voide.

Rakennekynnet

Lähetäthän aina uusia rakennekynsiä varatessasi kuvan kynsistäsi. Näin pystyn tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja saat juuri sinulle sopivat kynnet.

Rakennekynnet tehdään geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja. Jos sinulla on ennen ollut pysyvyysongelmia kynsissä, lupaan, että löydämme sinulle pysyvän ratkaisun ja voit nauttia kauniista kynsistäsi.

Rakennekynsiin annan laatutakuun. Laatutakuun edellytyksenä on, että asiakas noudattaa kotihuoltoneuvoja. Kotihuoltoneuvot löytyvät sivun alalaidasta. Pidäthän hyvää huolta kynsistäsi! Takuu ei koske luonnollista kulumista, yksittäisten kristallien irtoamista, tapaturmia tai jos kynnet rikkoutuvat asiakkaan omasta käytöstä johtuen. Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä.

Geelilakkaus

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista, mutta antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suositeltu huoltoväli geelilakkaukselle on 2-3 viikkoa. Huollossa poistetaan edellinen lakkaus hellävaraisesti liottamalla, jolloin luonnokynsi pysyy lakkauksen alla aina hyväkuntoisena.

Oman kynnen geelivahvistus

Oman kynnen geelivahvistus tehdään lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella. Tämä vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin rakennekynnet. Geelivahvistus voidaan tehdä myös rakennekynsigeelillä, jolloin lopputulos on kovempi ja kestävämpi.

IBX- hoito

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

Kyllä kelpaa antaa viisi tähteä ja suositella. Taitava, tarkka ja ystävällinen kynsientekijä. Seuraavaksi jalkahoitoon!

Merja

”Mukava ja rento tunnelma. Tarkka työssään. Rakennekynsistä tuli todella hienot. Suosittelen!”

Kirsi

Kynsipalvelut

HINNASTO

Geelilakkaus UUDET

Geelilakkaus yksivärinen 50€
Geelilakkaus 1-3 kynnen koristelu 53€
Geelilakkaus 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 65€

Geelilakkaus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Geelilakkaus UUSIMINEN

Geelilakkaus uusiminen yksivärinen 55€
Geelilakkaus uusiminen 1-3 kynnen koristelu 56€
Geelilakkaus uusiminen 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 67€

Geelilakkauksen uusiminen. Vanhan lakkauksen poisto, manikyyri, pohjageeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelilakkauksen uusimista 2-3 viikon välein.

Geelilakkauksen korjaus huollon ulkopuolella 10min/1kpl 8€/kpl
IBX- hoidon yhdistäminen 1. kerta 20€, jatkohoidot 15€
Swarovski-kristallit:
Alle 10kpl sisätyy kynsien hintaan
11-20kpl 5€
Yli 20kpl hinta arvioidaan erikseen

Geelivahvistus manikyyrigeelillä UUDET

Geelivahvistus yksivärinen 55€
Geelivahvistus 1-3 kynnen koristelu 60€
Geelivahvistus 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 65€

Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Jos geelivahvistus tehdään rakennegeelillä tai akryyligeelillä, hinnasto on rakennekynsipalveluiden mukainen.

Geelivahvistus manikyyrigeelillä HUOLTO

Geelivahvistus huolto yksivärinen 58€
Geelivahvistus huolto 1-3 kynnen koristelu 63€
Geelivahvistus huolto 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 68€

Geelivahvistus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Manikyyri, pohjageeli, manikyyrigeeli, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeeli. Suosittelemme geelivahvistuksen uusimista 3-4 viikon välein.

Jos geelivahvistus tehdään rakennegeelillä tai akryyligeelillä, hinnasto on rakennekynsipalveluiden mukainen.

Rakennekynnet UUDET

Rakennekynnet uudet yksivärinen 90€
Rakennekynnet uudet 1-3 kynnen koristelu 95€
Rakennekynnet uudet 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 110€
Rakennekynnet uudet erikoismuodot/erikoispituudet/erikoiskoristelut alkaen 125€  VARAUKSET VAIN VIESTILLÄ/PUHELIMITSE

Rakennekynnet tehdään ammattitaidolla joko geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja. Lähetä aina kuva kynsistäsi, kun varaat ajan uusiin kynsiin. Perusmuotoja ovat neliö, kapeneva neliö, ovaali sekä manteli. Erikoismuotoja ovat esimerkiksi ballerina, venäläinen manteli, stiletto. Suosittelemme rakennekynsien huoltoväliksi 3-4 viikon välein.

Rakennekynnet HUOLTO

Rakennekynnet huolto yksivärinen 65€
Rakennekynnet huolto 1-3 kynnen koristelu 73€
Rakennekynnet huolto 10 kynnen koristelu/ranskalainen/babyboomer 80€
Rakennekynnet huolto erikoismuodot/erikoispituudet/erikoiskoristelut alkaen 85€  VARAUKSET VAIN VIESTILLÄ/PUHELIMITSE

Huollon hintaan kuuluu yhden kynnen korjaus, seuraavat 10min/8€/kpl. Jos kynsistä puuttuu 50% tai yli, veloitetaan uusien kynsien hinta. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä. Suosittelemme rakennekynsien huoltoa 3-4 viikon välein.

Rakennekynsien/manikyyrigeelin poisto 45min 40€

Rakennekynsien poistoon sisältyy IBX-hoito.

Rakennekynsien poisto muiden kynsipalveluiden yhteydessä 20€

(esim. siirtyminen geelilakkaukseen tai manikyyrigeeliin)

IBX-hoito

Ensimmäinen hoitokerta 25 €
Seuraavat hoitokerrat 20 €
Muiden kynsipalveluiden yhteydessä ensimmäinen kerta 20€
Muiden kynsipalveluiden yhteydessä seuraavat kerrat 15€

IBX-hoito sisältyy aina rakennekynsien tai manikyyrigeelin poistoon.

Kynsien kotihoito-ohjeet

NÄIN HOIDAT KYNSIÄSI OIKEIN

  • Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta.

  • Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

  • Älä nypi, älä pure kynsiä ja ihoa.

  • Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa. Rakennekynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

  • Voit lakata kynsiä halutessasi normaalin tavoin, mutta lakat tulee poistaa vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Asetoni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa. Poista mahdolliset lakkaukset aina ennen huoltoa! Kynsilakan poisto huollon yhteydessä vie aina aikaa varsinaiselta huollolta. Tavallinen kynsilakka voi pahimmassa tapauksessa pilata huollossa käytettävät poranterät. Kynsilakan poistosta veloitetaan jatkossa 10€.

  • Voit tarvittaessa lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla. Kuitenkin on suotavaa että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

  • Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

  • Muista, että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoväli vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. Tavallisella huoltoajalla ei ehditä korjaamaan kuin yksi katkennut kynsi. En halua tehdä työtä kiireessä, jotta laatu pysyy mahdollisimman hyvänä. 2-4 kynnen uusiminen huollon yhteydessä on 8€/kpl, varaathan tähänkin aina lisäajan. Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4, varaa aika uusiinkynsiin. Jos kynnet katkeilevat jatkuvasti, kynnet eivät ole elämäntapaasi sopivat. Tällöin suosittelen lyhyempää mallia ja/tai erilaista muotoa.

  • Huomioitavaa on, että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.

  • Koristeluihin tulee aina varata lisäaikaa. Nettiajanvarauksessa on lisäpalveluissa listattu erilaiset koristeluvaihtoehdot. Jos et tiedä mitä valita, valitse kevyet koristelut kaikkiin kynsiin. Koristelut veloitetaan aina tehdyn työn perusteella. En siis veloita ylimääräistä, vaikka varaisit ajan koristeluihin, mutta et kynsiä laittaessa haluakaan koristeluita.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!