Project Description

Kädet ja kynnet

VARAA AIKA

Kädet ja kynnet

VARAA AIKA

Kädet ovat käyntikorttimme

Kauniit kynnet ja hyvinhoidetut kädet antavat huolitellun vaikutelman ja ovat ilo silmälle. 

Geelilakkauksissa ja rakennekynsissä käytössä ovat laadukkaat Mosaic Nail Systems -tuotteet. Sarjan tuotteet ovat korkealaatuisia ja erittäin kestävät arkikäytössä.

Kaikkiin kynsipalveluihin kuuluu käsien kuorinta, kynsiöljy sekä seerumi ja/tai voide.

Rakennekynnet

Lähetäthän aina uusia rakennekynsiä varatessasi kuvan kynsistäsi. Näin pystyn tarjoamaan sinulle parasta mahdollista palvelua ja saat juuri sinulle sopivat kynnet.

Rakennekynnet tehdään geelillä tai akryyligeelillä käyttäen muotteja.

Rakennekynsiin annan laatutakuun. Laatutakuun edellyksenä on että asiakas noudattaa kotihuoltoneuvoja. Kotihuoltoneuvot löytyvät sivun alalaidasta. Takuu ei koske luonnollista kulumista, yksittäisten kristallien irtoamista, tapaturmia tai jos kynnet rikkoutuvat asiakkaan omasta käytöstä johtuen. Rakennekynsien suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa. Ilmoita puuttuvista kynsistä ajanvarauksen yhteydessä.

Katso hinnasto ja varaa aika!

Geelilakkaus

Geelilakkaus muistuttaa perinteistä kynsien lakkaamista, mutta antaa pitkäkestoisemman lopputuloksen. Kynnet lakataan pohjageelillä, 1-3 värikerrosta ja kiiltogeelillä. Suositultu huoltoväli geelilakkaukselle on 3-4 viikkoa.

Katso hinnasto ja varaa aika!

Oman kynnen geelaus

Oman kynnen geelaus lisäämättä kynsiin pituutta, ohuella, pehmeällä joustavalla manikyyrigeelikerroksella. Tämä vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin rakennekynnet.

Katso hinnasto ja varaa aika!

Kyllä kelpaa antaa viisi tähteä ja suositella. Taitava, tarkka ja ystävällinen kynsientekijä. Seuraavaksi jalkahoitoon!

Merja

”Mukava ja rento tunnelma. Tarkka työssään. Rakennekynsistä tuli todella hienot. Suosittelen!”

Kirsi

Rakennekynnet ja geelilakkaus

HINNASTO

Geelilakkaus ja konemanikyyri yksivärinen UUDET/HUOLTO 53 €

Geelilakkaus tehdään oman luonnonkynnen päälle. Saat kestävän lakkauksen jopa 4 viikoksi.

Sisältää: konemanikyyri, kynsien muotoilu, geelilakkaus, kynsinauhaöljy ja käsivoide.

Huolto sisältää myös vanhan geelilakkauksen poiston ja konemanikyyrin.

VARAA AIKA

Uudet rakennekynnet, yksivärinen 89 €

Rakennekynnet tehdään omien kynsien päälle geelillä tai akryyligeelillä muottien avulla. Uusia rakennekynsiä varten oman kynnen olisi hyvä olla vähintään 1mm mittainen,

VARAA AIKA

Rakennekynnet huolto yksivärinen 59 €

Huoltoväli 3-5 viikkoa

VARAA AIKA

Rakennekynnet huolto 65 €

Huoltoväli 5-7 viikkoa

VARAA AIKA

Geelilakkauksen ja rakennekynsien poisto 25 €

VARAA AIKA

Oman kynnen geelaus + konemanikyyri UUDET/HUOLTO 55€

Yksivärinen. Huoltoväli 3-5vko.

VARAA AIKA

Rikkoutuneen kynnen korjaus huoltojen välissä. 15€

VARAA AIKA

Ranskalainen manikyyri +10€/+30 min

VARAA AIKA

Timanttikoristelut kynsiin 3 €/kynsi + 3 €/15 min

VARAA AIKA

2-4 kynnen uusiminen 8 €/kpl huollon yhteydessä

Jos kynsiä katkennut yli 4kpl, varaa aika uusiin kynsiin.

VARAA AIKA

Oman kynnen vahvistus 40€

Konemanikyyri ja luonnonkynnen vahvistus kirkkaalla/nudella erikoisgeelillä. Ei sisällä värigeeliä tai koristeita.

VARAA AIKA

Koristelut maalaamalla 1-2 kynttä/käsi +8€/+ 15 min

VARAA AIKA

Kevyet koristelut kaikkiin kynsiin + 15€/+30 min

Maalaamalla, foliolla, glitterillä ja/tai timanteilla.

VARAA AIKA

Vaativat koristelut kaikkiin kynsiin + 30€/+45 min

VARAA AIKA

Kynsien kotihoito-ohjeet

NÄIN HOIDAT KYNSIÄSI OIKEIN

  • Käytä kynsinauhaöljyä päivittäin. Muista myös laittaa tippa öljyä rakennekynsien alle. Käytä myös hyvää ja ravitsevaa käsivoidetta.

  • Huolehdi hyvin käsihygieniasta.

  • Älä nypi, älä pure kynsiä ja ihoa.

  • Käytä kumihanskoja siivotessasi ja puutarhassa. Rakennekynsien alle keräntyy helposti likaa. Muista tarkistaa kynnenalukset päivittäin ja pese tarvittaessa kynsiharjalla.

  • Voit lakata kynsiä halutessasi normaalin tavoin, mutta lakat tulee poistaa vain asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella. Asetoni saattaa sulattaa rakennekynsimassaa ja poistaa kiiltoa. Poista mahdolliset lakkaukset aina ennen huoltoa! Kynsilakan poisto huollon yhteydessä vie aina aikaa varsinaiselta huollolta. Tavallinen kynsilakka voi pahimmassa tapauksessa pilata huollossa käytettävät poranterät. Kynsilakan poistosta veloitetaan jatkossa 10€.

  • Voit tarvittaessa lyhentää kynsiä itse viilamalla paperiviilalla. Kuitenkin on suotavaa että lyhentäminen tapahtuu aina huollon yhteydessä.

  • Älä käytä kynsiliimaa! Jos kynsi menee rikki niin varaathan korjausajan. Liimattu kynsi kerää kosteutta ja likaa ja voi lopuksi aiheuttaa kynnessä pahan bakteeritulehduksen.

  • Muista, että huollon tarkoitus on ylläpitää kauniita kynsiä! Varaa mieluiten huolto jo kynsienlaiton yhteydessä. Huoltoväli vaihtelee aina asiakkaan luonnonkynnen kasvunopeudesta sekä elämäntavoista riippuen. Keskimääräinen huoltoaika on 3-4 viikon välein. Tavallisella huoltoajalla ei ehditä korjaamaan kuin yksi katkennut kynsi. En halua tehdä työtä kiireessä, jotta laatu pysyy mahdollisimman hyvänä. 2-4 kynnen uusiminen huollon yhteydessä on 8€/kpl, varaathan tähänkin aina lisäajan. Jos kynsiä on katkennut enemmän kuin 4, varaa aika uusiinkynsiin. Jos kynnet katkeilevat jatkuvasti, kynnet eivät ole elämäntapaasi sopivat. Tällöin suosittelen lyhyempää mallia ja/tai erilaista muotoa.

  • Huomioitavaa on, että luonnonkynsi kasvaa rakennekynnen alla normaalisti ja rakennekynsimassa siirtyy sen mukaan jättäen kynsinauha alueelle kasvurajan. Normaalin kasvun mukaan myös kynnen design ja koristelu siirtyy ”ylemmäs”.

  • Koristeluihin tulee aina varata lisäaikaa. Nettiajanvarauksessa on lisäpalveluissa listattu erilaiset koristeluvaihtoehdot. Jos et tiedä mitä valita, valitse kevyet koristelut kaikkiin kynsiin. Koristelut veloitetaan aina tehdyn työn perusteella. En siis veloita ylimääräistä, vaikka varaisit ajan koristeluihin, mutta et kynsiä laittaessa haluakaan koristeluita.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!

Varaa aika