Jalkahoidot

Jalkahoidot

Terveyden­hoidollinen jalkahoito

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa sekä erilaisia täsmähoitoja jalkojen hyvinvointiin.

Hoitolamme sijaitsee Seinäjoen keskustassa, osoitteessa Vapaudentie 32-34.
Katso jalkahoidot ja hinnasto tästä »

Footlogix – lääkinnällistä hoitoa jaloille

Käytän kaikissa jalkahoidoissa Footlogix-tuotteita.

Footlogix on uuden sukupolven jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa.

Footlogixin mottona on ”Where medi meets pedi” –  lääkinnällistä hoitoa jaloille. Footlogix-tuotteet perustuvat DIT-teknologiaan, joten tuotteet hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset ovat nähtävissä heti.

Hoito sopii erilaisten jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitoon.

Tuotesarjassa on valittavissa 10 erilaista vaahtovoidetta ja kynsien- sekä jalkojen erikoishoitotuotetta, joten jokaiseen ongelmaan löytyy oikeanlainen tuote.

“Oli mieleenpainuva jalkahoito viime keväänä, omalla aurinkoisella terassille. Kotihoidoista iso plussa palveluille. Raskauden loppuaikana kotiin tullut hemmottelu teki hyvää. Veeralla on asiantunteva ja ammattimainen ote asiakkaaseen. Kesä oli kiva aloittaa siisteillä ja hyvinvoivilla jaloilla!”
Noora
”Asiantuntijuutta ja täsmähoitoa! Helppo mennä ja olla! Sain mitä hain, Veeran antama hoito poisto pitkällisen kivun ja tuskan sekä bonuksena pääsi hetkeksi täydellisesti irti arjesta. Oikein ”terapeuttinen” jalkahoito! Voin suositella lämpimästi!”
Mari
Terveyden­hoidollinen jalkahoito Seinäjoella

Terveyden­hoidollinen jalkahoito ja jalkojen hemmotteluhoidot

HINNASTO

Klassinen jalkahoito

60min / 65€

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, kevyt jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynsien hoito ja ohennus.

Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille.

Ensimmäiselle hoitokerralle varaa mukaasi lääkelista ja tiedot sairauksistasi.

Kaunistava ja hemmotteleva jalkahoito

90min/98€

Sisältää aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkauksen ja rentouttavan hieronnan sekä tehokosteuttavan naamion jaloille. Kynsilakkapullo kuuluu hoidon hintaan.

Normaali lakkaus joka kestää pitkään, halutessasi voit valita lisäpalveluista vielä kestävämmän geelilakkauksen. Kosmeettinen hoito, suosittu myös nuoremmille naisille.

Varpaankynsien geelilakkaus ja pikajalkahoito 60min / 72€

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus erikoisraspilla, geelilakkaus ja voide.

Diabeetikon jalkahoito 60min / 65 €

Sisältää säännölliset tuntotestaukset, jalkojen pulssien tutkimisen, jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kevyen jalkahieronnan ja jalkavoiteen.

Hoidossa käytetään vain diabeetikon jaloille sopivia tuotteita.

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito 75min / 78€

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, sisäänkasvaneen kynnen oikaisun Podofix-aktiiviliuskalla tai mekaanisesti leikkureilla ja capoline-nauhalla. Sisältää yhden Podofix-liuskan, toinen liuska + 20€.

Kevyt hieronta ja jalkavoide.  Kotihoito-ohjeet ja mahdolliset tarvikkeet.

Syylänpoisto + klassinen jalkahoito 75min / 95€

Footlogix jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet.

Tarvittaessa sienikynnen hoito. Tehokas ja kivuton Verrutop-syylänhoito. Sisältää syylän mekaanisen poiston, Verrutop-hoidon ja kotihoito-ohjeet

Silikoniortoosit

Esim. vaivaisenluun oikaisija, varpaanerottaja, vasaravarpaan oikaisija alkaen 30 €

Syylänpoisto 30min / 45€

Tehokas syylänpoisto omana hoitonaan. Sisältää syylän mekaanisen poiston, syylän-/syylien poiston koaguloimalla tai Verrutop-liuoksella ja kotihoito-ohjeet

Jalkahieronta 45min / 40€

Vyöhyketerapeuttinen jalkahieronta. Rentouttava ja jalkojen verenkiertoa parantava jalkahieronta. Suosittelemme yhdistämään hoitoon lämmittävän parafiininaamion.

Kynsien leikkaus/sienikynnen ohennus/muun yksittäisen ongelman hoitaminen 38€

Ensimmäiselle käyntikerralle varaa aina Klassinen jalkahoito 60min. Jalkahoitaja tekee hoidontarpeen arvioinnin ensimmäisellä käyntikerralla.

Varpaankynsien geelilakkaus 45€

Varpaankynsien geelilakkaus ja koneellinen pedikyyri. Ei sisällä jalkahoitoa.

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!