Jalkahoidot

VARAA AIKA

Jalkahoidot

VARAA AIKA

Terveyden­hoidollinen jalkahoito

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa sekä erilaisia hemmotteluhoitoja ja täsmähoitoja jalkojen hyvinvointiin.

Hoitolamme sijaitsee Seinäjoen keskustassa, osoitteessa Puskantie 20.
Katso jalkahoidot ja hinnasto tästä »

Käyntejä myös hoiva- ja palvelukoteihin 45- 65€/asiakas. Hinta määräytyy asiakkaan tarpeen ja asiakasmäärän mukaisesti.

Liikuntarajoitteisille ja ikääntyneille jalkahoidot myös kotikäynteinä, kysy lisää puhelimitse:
044 32 43 940.

Footlogix – lääkinnällistä hoitoa jaloille

Käytän kaikissa jalkahoidoissa Footlogix-tuotteita.

Footlogix on uuden sukupolven jalkojenhoitosarja, joka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa.

Footlogixin mottona on ”Where medi meets pedi” –  lääkinnällistä hoitoa jaloille. Footlogix-tuotteet perustuvat DIT-teknologiaan, joten tuotteet hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset ovat nähtävissä heti.

Hoito sopii erilaisten jalkojen iho- ja kynsiongelmien hoitoon.

Tuotesarjassa on valittavissa 10 erilaista vaahtovoidetta ja kynsien- sekä jalkojen erikoishoitotuotetta, joten jokaiseen ongelmaan löytyy oikeanlainen tuote.

Katso hinnasto ja varaa aika!
“Oli mieleenpainuva jalkahoito viime keväänä, omalla aurinkoisella terassille. Kotihoidoista iso plussa palveluille. Raskauden loppuaikana kotiin tullut hemmottelu teki hyvää. Veeralla on asiantunteva ja ammattimainen ote asiakkaaseen. Kesä oli kiva aloittaa siisteillä ja hyvinvoivilla jaloilla!”
Noora
”Asiantuntijuutta ja täsmähoitoa! Helppo mennä ja olla! Sain mitä hain, Veeran antama hoito poisto pitkällisen kivun ja tuskan sekä bonuksena pääsi hetkeksi täydellisesti irti arjesta. Oikein ”terapeuttinen” jalkahoito! Voin suositella lämpimästi!”
Mari
Terveyden­hoidollinen jalkahoito Seinäjoella

Terveyden­hoidollinen jalkahoito ja jalkojen hemmotteluhoidot

HINNASTO

Klassinen jalkahoito 56 € ja 69 €

Lyhyt hoito 60min / 56€
Pitkä hoito 90min / 69€

Klassiseen jalkahoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet. Tarvittaessa sienikynnen hoito.

Sopii erityisesti tukemaan jalkaterveyttä, suosittu hoito myös miehille.

Ensimmäiselle hoitokerralle varaa pitkä klassinen jalkahoito.

VARAA AIKA

Kaunistava jalkahoito, 90 min / 74€

Kaunistavaan jalkahoitoon kuuluu aromaattinen jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, geelilakkaus ja kevyt hieronta. Pitkä hoito sisältää pidemmän rentouttavan hieronnan.

Kosmeettinen hoito, suosittu myös nuoremmille naisille.

VARAA AIKA

Varpaankynsien geelilakkaus ja pikajalkahoito 75min / 65€

Jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsien sekä kynsinauhojen kevyt siistiminen, kovettumien raspaus erikoisraspilla, geelilakkaus ja voide.

VARAA AIKA

Hemmotteleva jalkahoito 120min / 82€

Hemmotteleva jalkahoito sisältää aromaattisen jalkakylvyn, jalkaterien kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kynsien lakkaamisen, rentouttavan hieronnan sekä kosteuttavan naamion ja parafiinihoidon jaloille.

Pitkä hemmotteluhoito, joka on suosittu lahjaksi. Sopii henkilölle, joka haluaa hetken itselleen arjen kiireen keskellä.

HUOM! Hemmottelevassa jalkahoidossa ei korjata ihon tai kynsien vaikeita ongelmia. Jalkahoitaja tekee aina hoidontarpeen arvioinnin ja kertoo sinulle, jos jalkasi vaativat erityistä hoitoa.

VARAA AIKA

Diabeetikon jalkahoito 60min / 56 €

Sisältää säännölliset tuntotestaukset, jalkojen pulssien tutkimisen, jalkakylvyn, jalkaterän kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, kevyen jalkahieronnan ja jalkavoiteen.

Hoidossa käytetään vain diabeetikon jaloille sopivia tuotteita.

VARAA AIKA

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito 75min / 65€

Sisältää jalkakylvyn, jalkaterien ihon kuorinnan, kynsien ja ihon hoidon, sisäänkasvaneen kynnen oikaisun Podofix-aktiiviliuskalla tai mekaanisesti leikkureilla ja capoline-nauhalla. Sisältää yhden Podofix-liuskan, toinen liuska + 30€.

Kevyt hieronta ja jalkavoide.  Kotihoito-ohjeet ja mahdolliset tarvikkeet.

VARAA AIKA

Syylänpoisto + klassinen jalkahoito 90min / 90€

Footlogix jalkakylpy, jalkaterän kuorinta, kynsinauhojen ja kynsien hoito, kovettuminen ja känsien poisto, jalkahieronta sekä kotihoito-ohjeet.

Tarvittaessa sienikynnen hoito. Pintapuudute ja syylänpoisto koagulointimenetelmällä.

VARAA AIKA

Silikoniortoosit

Esim. vaivaisenluun oikaisija, varpaanerottaja, vasaravarpaan oikaisija alkaen 30 €
VAIN LISÄPALVELUNA JALKAHOIDON YHTEYDESSÄ

VARAA AIKA

Magnesium jalkahoito 90min / 79€

Sisältää magnesiumkylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, lihaksia rentouttavan ja lihaskireyttä helpottavan hieronnan magnesiumvoiteella. Hoito viimeistellään lihaksia rentouttavalla magnesiumsuihkeella.

Hoito toteutetaan Nordic Healthin ja Cosmopharman tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja lisäaineettomia.

Hoito sopii henkilöille, joilla on jaloissa lihaskireyttä tai jotka kärsivät toistuvista jalkakrampeista/suonenvedoista ja joiden jalat turpoavat herkästi. Suosittu rentoutushoito myös miehille.

Hoidon tehostamiseksi suosittelemme magnesiumtuotteita kotikäyttöön.

Pitkä hoito 90min / 79€

VARAA AIKA

Lämmittävä jalkahoito 90min / 74€

Sisältää lämmittävän jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, pitkän jalkojen verenkiertoa vilkastuttavan hieronnan lämmittävällä voiteella sekä lämmittävän parafiinihoidon.

Hoito sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ongelmia ääreisverenkierron kanssa sekä jalat tuntuvat usein viileiltä ja palelevilta. Erinomainen hoito syys- ja talviaikaan.

Hoidon yhteydessä saat myös helpot kotihoito-ohjeet paleleville ja kylmille jaloille.

Pitkä hoito 90min / 74€

VARAA AIKA

Vihreä tee DETOX jalkahoito 90min/84€

Sisältää puhdistavan Ion Spa Detox-jalkakylvyn, kynsien sekä ihon hoidon, virkistävän ja raikastavan vihreätee jalkahieronnan sekä hoitavan pikanaamion.

IonSpa Detox -hoito menetelmän avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti poistaa kehosta lymfa- ja verenkiertoon irtoavia kuona-aineita ja palauttaa solujen tasapaino. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta.

Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito parantaa myös happipitoisuutta kehossa, ravintoaineiden imeytymistä kehoon sekä ehkäisee sydän- ja verisuoniongelmia.

Hoito toimii tehokkaimmin sarjahoitona. Yksi hoitokerta aktivoi kehon toimintoja muutaman päivän ajan. Useamman hoitokerran vaikutus on syvempi ja pitkäkestoisempi. Laitteen aktivoimapuhdistusprosessi jatkuu vielä 2-3 päivää kehossa. Sinä aikana kehosta poistuu kuonaa.

Raikastaa ja virkistää koko kehoa tehokkaasti.

Pitkä hoito 90min/84€

VARAA AIKA

Ota aikaa itsellesi. Hoida itseäsi. Ansaitset sen.

Varaa aika ja valmistaudu hyviin hetkiin!

Varaa aika